Love Louise i slutet

har gjort en lite "logga" grejsimojs jag tänkte jag skulle ha i slutet av varje inlägg :) och man kan göra den mkt bättre men har man dålig fantasi och är fast med paint så tager man vad man haver. den fr iaf duga så länge ^^
Så vad tycks? " Love Louise"





kändes lite fel

skrev ju om krocken annika och jag såg i förra inlägget, och jag var så glad att vi inte blev med i själva krocken. vi  var oskadda men också bilen var hel. well well.. den var iaf hel tills kvällen, smarta jag har nu fixat stiligaste bucklan på den. whopps.. fick skapligt dåligt samvete men men det är ju sådant som händer.. iaf igår (dagen efter jag fixat bucklan) har mamma köpt en klänning till mig. då känns det en aning värre. här åker jag å sabbar mammas bil å hon köper en klänning åt mig? ehm förlåt så mkt för bilen och tack för klänningen. känns mer som om jag borde köpt något åt henne. jaja, jag tar iaf fullt ansvar för bucklan om det skulle vara något! och mamma förlåt!


och btw, jag har typ snelugg :O haha har ju haft min lugg uppsatt på olika vis nu sedan studenten för att den är för lång för att ha rakt ner. dock har den inte gått å haft som snelugg för den varit för kort men igår la den sig så bra så vi var ut i leksand å käkade lite igår mamma, david, annika och jag (myys!) så haha varje gång jag såg mig i en spegel kändes det wierd ^^

och jag har finally fixat en profilbild till den nya au-pair grejen jag skriver in mig på och detta är alltså den första bilden på mig familjerna kommer se när vi blir matchade så man kan inte se sur ut tillexempel, så jag hoppas bilden ger ett bra intryck. slänger upp den här och lite kommentarer vore grejt! för är den inte bra vill jag byta till en "bra-första-intryck-bil"!!



krock sa det

Annika och jag åkte en sväng till blg idag det blev först jysk sen dollar och sist kupolen :) Jag hittade en fin randig tröja på HM också, så kul med lite nytt! :) Påvägen hem så började jag bromsa in för att bilen framför skulle göra en vänster sväng och jag tar mig en titt i bakspegeln för att se så att ingen tänker köra om han den framför ska svänga vänster. Det ser lugnt ut men tittar en gång till och jo visst är det någon som vill köra om, jag ser att precis när bilen bakom börjat köra om mig svänger bilen framför ut mot vänster och jag ska precis till och tuta men han aldrig innan det small. både annika och jag skriker till, jag tvärnitar och annika kastar sig över telefonen men i paniken får hon inte riktigt fram vad hon ska säga om hon skulle ringa så i ren panik tar jag telefonen av henne och ringer 112. medans jag pratar i telefon ser jag att bilen som svängde väster har alla passagerar klivit ut ur men bilen som skulle köra om ligger uppochner i diket och personerna i den är påväg ur, ingen fastklämd alltså, puh! alla verkar klara sig med lindriga skador dock har en ont i nacken eller ryggen och ligger ner på marken och någon har fått nått sår på benet och vissa är shockade också, så klart! polisen är först på plats, därefter brandkåren och sist ambulansen och sen en till brandbil. Annika och jag får prata med en polis (mest jag eftersom jag körde) och fick berätta vad som hade hänt. och sedan fick vi åka därifrån.

Alltså det är svårt att förklara, vi såg liksom krocken på riktigt, vi var bilen bakom och jag säger bara att tur att det inte kom någon mötande! (dock hade nog inte han bakom kört om om de fick möte men det hade kunna varit så att han tänkte göra en snabb omkörning..) Jag är glad att alla har verkat klara sig någlunda! Och jag måste säga att hela krocken gick så läskigt fort men ändå kändes som att när de krockade gick allt i slowmotion! och precis när det small gick allt sådär ruskigt fort igen, tvärniten och ringandet i panik och sedan kasta sig ut ur bilen med telefonen i handen för att sa att alla mår bra..! Men som sagt, jag är glad att det verkar ha gått bra för de flesta :)

här kan ni spana in en liten artikel om olyckan: http://www.dt.se/nyheter/article704240.ece#
och om ni ser den lilla brandbilen på bilden? iaf bakom dem står polisbilen och emellan dem står våran bil.


Iaf, just nu sitter jag i Insjön hemma hos Madde och Patrik med familj, jag är barnvakt åt Isabelle :) Hon är så ruskigt söt så detta skulle jag kunna göra varje dag ^^ hon satt å käka när jag kom och sen gick vi ut i solen och blåste lite såpbubblor och jag säger bara att hennes skratt slår allt! så gulligt!! vi han med och rita lite också men ny ligger hon och sover och jag tänkte jag skulle fixa lite au-pair grejer :)

vem kunde ana?

Idag började jag dagen med att träffa Annie :D Vi åkte först till det där kalkbrottet ( eller vad det nu är ) men det turkosa vattnet och tog oss ett dopp :) Vi åkte sedan vidare till konsum för shopping av, godis, läsk, gurka och dipp men också hyrnig av en film, farsan :) Hade en kanon trevlig dag med söt Annie! Och på månda gåker den muppen till uppsala för att göra lumpen. om ni bara visste vad jag kommer sakna henne! Men men jag tror jag kommer överleva det och jag änskar henne all lycka till med lumpen :D ♥

Och vem kunde för några år sedan ana att Adam Biörs skulle sitta i min soffa och titta på film? inte jag iaf :P Men trevligt vare :) Vi såg flightplan och den är ju bra den :)





ett hål i berget där vi kalkbrottet




filmtime!! :) (våran alldeles egna lill-fredag!)

lite blandat

nyss vaknat upp och jag har sovit så otroligt bra inatt! drömt lite också. Om ca en timme kommer Annie hit :) så vi får se vad vi ska hitta på idag :) Jag storstädate mitt rum igår, ganska rejält och jag är nöjd! visst, det finns typ en massa prylar jag kanske inte behöver men jag har så svårt att slänga sådant.. dock böev det en sopsäck med skräp jag slängt iag. Och i lördags var jag becca, annie och emma i karlskoga ve boda borg och oj oj oj vad roligt det var! dit ska jag verkligen åka igen! :D Det är typ som olika banor och alla "banor" har olika rum och för att ta sig vidare till nästa rum måste man antingen vara smart och lista ut hur man ska få upp dörren eller så är det fyskiskt och man ska klättra över en vägg lr nått annat.. det var iaf sjukt roligt och jag rekomenderar ALLA att åka dit! :D Nä nu ska jag leta reda på några kläder och sedan pysa in å käka frulle!


Här håller jag på å rensar ut vad som ska sprars och vad som ska slängas.

och tadah! nu är det rent och fint :)

fredag

jobbat en snabbis på mammas jobb idag, carina vela ha hjälp å hämta en nyckel i ludvika och sedan kika till lägenheten i ludvika dit nyckeln leder. sagt å gjort och med mig tillbaka till kontoret blev det en fotölj från lägenheten som ska förflyttas till en annan. kul å göra något vettigt nån dag iaf :) nu har jag precis lagt upp bilder ifrån rog på facebook :) morbror är på G med "gilla-knappen" och gillar på för fullt ^^ han har även fått mig att byta prfilbild på facebook också så nu är det jätte vacker! ^^

min nya profilbild ^^

rog

igår kom jag hem efter några dagar i rog :) Rog är ett ställe utanför falun där vi brukar spendera en vecka med pappa varje sommar i farmor och farfars stuga, vi badar, fiskar och bara njuter :) haft najsiga dagar och tänkte lägga upp nån bild här men som vanligt så lägger jag upp alla på facebook (har inte gjort det än men kommer la en vacker dag).






varmt varmt varmt!

Igår skrev jag in mig på arbetsförmedlingen och höll på att ge mamma en hjärtattack då jag efter arbetsförmedlingen åkte hem till Kerstin i insjön ovh blev kvar där längre än väntat och lämnade telefonen i bilen och det var en bilolycka i amsberg och mamma åkte hem till kerstin för att se om jag var där och hon berättade senare att hon aldrig varit så glad över att fått se jörgens blåa lilla buss! Haha, ja-a så kan det gå ^^ hade 9missade samtal när jag kom ut i bilen sen ^^

Och idag har jag och karin varit i insjön och köpt två filmer var, de säljer ut gamla hyrfilmer för 20:- Jag köpte Helens små underverk (har aldrig sett den så kanske ska se den ikväll) och så köpte jag Flightplan och den är ju så bra! Sen har jag tvättat jörgens vovlvo och jisses vad varmt det va!! Hade tänkt å tvätta hans blå också men det började åska och det regnar lite grann. jobbigt med trist väder men det är så kvavt ute nu att det behövs verkligen lite regn ock åska! så funderar nu istället på att måla taket då de ändå inte går å göra nått ute. är dock lite trist å måla själv tycker jag men men jag har lovat mig själv att jag ska försöka göra klart taket innan söndag!


Har lite bilder jag ska lägga ut någon dag också sedan vi snorklade i det vackra turkosa vattnet och jag ahr hunnit med en dag i rog också med bad och fiske :)

ganska lustigt..

Jag tycker det är lite lustigt faktiskt, jag är en natt människa. jag tycker såklart om dagarna också men jag är inte den som går å lägger mig så tidigt alltid. Dock är jag väldigt rädd för mörker! och jag har kommit till en gräns att det känns som att jag måste göra något åt det! vissa stunder är värre och just nu har jag sett två filmen (göta kanal 3 och the imaginarum of doctor parnassus) varav de sista är en enda stor fantasi värld, nästan. och efter att jag ser liknande filmer lever jag kvar i filmen en stund efter och då blir allt värre! jag fantiserar om allt, och det är inte roligt kan jag lova! När jag är i mörkret och det är sådär läskigt så går jag på helspänn, jag klarar knappt av att gå ut till mig för på vägen ut hit så måste jag passera högt gräs som är mot min vägg och mot sandlådan och jag går då alltså som i en liten gång emellan och ni skulle bara veta.. det är jobbigt att gå där emellan, jag hoppas eller springer förbi! mkt kan gömma sig i gräser, speciellt händer som sträcks ut! jag skulle kunna babbla på i evigheter och hur jag beter mig när jag är i mörkret och är rädd, och vilka tankar som far upp i huvudet osv osv men det orkar jag inte skriva allt. Jag vet dock att jag vill göra något åt det, men jag vill inte prata med någon och jag vill inte heller vistas ute i mörkret för att försöka vänja mig, nej nej! så hur? jag håller tummarna för att det bara ska försvinna av sig själv sakta men säkert.. dock är det som tur är inte lika farligt när jag inte är själv. men påväg ut till mig i mörkret är jag typ alltid själv. nä nu säger jag god natt och sover med en lampa tänd inatt skulle jag tro! natti natti.


så jävla vackert!

Jörgen nämnde något om ett gamlat kalkbrott där de har varit och badat och jag blev väldigt nyfiken på vad det var då han nämnde turkost vatten å klippor (jag var inte helst säker på hur mkt jag trodde på de, i sverige liksom?) men tji fick jag för det, torkost var det och oj vad vackert! :O Det enda som ser skumt ut är alla granar och tallar runtokring, det ser fel ut, jag är van att se palmer i sådana miljöer. här kommer lite bilder! :D


Jag vet, jag trodde inte heller det kunde vara så färgstarkt!!









vackert va? inom en snar framtid ska vi bada där :)

kanske dags för ett nytt inlägg

Nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg och sedan sist har jag hunnit med en del. Jag har sett Eclips på bio :D och det var riktigt roligt att se! och bra var den ju också :D Jag har hunnit med peace and love också! :D Har vandrat runt där med Karin och det har varit awsoome :D Jag fick se the ark jag så länge velat se nu men hoffmaestro var också riktigt bra! jag har också fått se loke, vampire weekend och en massa fler :D Det var bra band iår! Och kul att john fogerty kom och sen måste jag säga att det var häftigt att jay-z kom till lilla borlänge :O det är jag faktiskt impand över ^^ dock lyssnar jag inte på honom i vanliga fall men det var skoj att se! :)
Jag tänkte jag skulle göra en lista med alla jag sett men orkar inte göra det nu så gör det lite senare :) tänkte iaf slänga upp nån bild här och resten ska ajg lägga upp på facebook så fort jag har tid och ork :)





argh!!



RSS 2.0