förkyld!

när jag vaknade igår (lördag) mådde jag fina fisken, men ju längre dagen gick ju värre blev det.. först blev jag lite snuvig sen hostig och tillsist kändes det som om huvudet expanderade bit för bit. alltså, huvudet kunde inte slappna av, det var spänt hela tiden och det var svårt att somna igår kväll för huvudet vela inte. men sen blev jag trött och vipps, så sov jag! men vaknade typ 6 denna morgon av att huvudet var sådär spänt och jag visste inte hur jag skulle ligga? och näsan var i stort behlv av nässpray! men efter lite vändningar hit å dit så lyckades jag somna om och vaknade vid 9 igen. (hade även vaknat lite där emellan men lyckats somna om relativt snabbt) och bestämde mig för att gå upp. jag gick in och fixade lite tvätt, tog alvedon och la mig sedan i sängen igen för att titta lite tv. om det var alvedonens förtjänst att huvudet slappnade av vet jag inte. men lång tid tog det iaf!
nu mår iaf huvudet bättre men jag är snuvig och känner ingen smak alls, inte över huvudtaget! och ingen lukt heller för den delen. och nyser gör jag i massor också. men annars då, jo annars är det bara bra! Håller tummarna för att inte bli sämre så orkar jag till jobbet jag fakiskt längtar till imorgon! :)

Cool Rider

Såhär äre va, den var någon knasboll som satte in en tv i mitt rum och som sedan bestämde sig för att hon vela ha kanaler på den också. hon fick som hon vela och nu är städningen ännu mer lidande än förut. lite kläder har blivit vikta och vissa ligger i tvätten och ska tvättas typ ikväll eller imorgon. men denna dam hittade även grease 2 på tv och började titta. och fastnade för en låt som heter "Cool Rider" som Michelle Pfeiffer sjunger. och hon som skippade städningen för att titta på filmen städar ni till denna braiga låt!


dagen som är idag

började med att kliva upp och kila till jobbet :) jobbade även idag hos de lite större barnen och idag var det inte så mkt bråk och det var skönt! :) Så efter en bra och rolig dag på jobbet bar det av mot blg med systeryster annika för jag skulle provköra en bil hos toyota :) kändes riktigt bra så får se hur det blir :) Sen åkte iaf jag och annika hem till farmor och farfar och blev bjudna på en riktigt smaskig vegitarisk lasange! fick även receptet så får la testa det någon dag :) och sen gjorde jag kap på filmer på vägen hem, this is it, sommaren med göran och inglourious basterds för bara ca 120kr tillsammans! :D haha slå den ni ;) och eftersom jag köpte tre filmer idag, köpte två för en vecka sedan, fick fyra av faster för ett tag sedan och lånat fyra av bror (sett en av dem) och har nu alltså tolv filmer att titta på och en ny dvd att titta på dem med/i och jag är ledig i morgon så känns det perfekta alternativet en kväll som denna att lägga sig i sängen och njuta av lite filmtittande! :)

att jobba med äldre barn

Denna vecka har jag bara hunnit med 2/12h på lillpigan :O känns faktiskt riktigt tråkigt, jag älskar verkligen att vara där! och kommer inte vara där nå mer denna vecka heller. och varför det blev såhär är för att jag är lite med några äldra barn några h i veckan och nu blev det så att en där uppe (alltså det är på övervåningen på lillpigan jag är lite extra varje vecka) hade blivit sjuk så jag är nu vikarie istället för henne. och hon är i 3(4??)-5års gruppen så jag är med lite äldre barn. men på fritis både efter och före skolan så är det också barn i F-1-2 klass också, och de är ju ännu äldre! och jag vet inte, de yngre å 3-5års gruppen går bra men de äldre har jag antingen inte vant mig vid eller så passar jag helt enkelt inte riktigt in att jobba med barn i den åldern? Jag tycker att det är kul att få testa att vara med äldre barn men det är så mkt tjaffs, bråk, fula ord, de slår varandra och allt sådant.. Att vara på Lillpigan är något jag verkligen älskar, ett jobb jag skulle tycka om att ha hela mitt liv medans nu när jag är med de som bråkar så himla mkt är det inte alls lika roligt, känns mer "påtvingat" alltså det är inte lika roligt att jobba där uppe som nere på lillpigan hos småttingarna. Men, självklart så har ju de sina stunder där uppe också! Det jag säger nu är inte att jag inte tycker om att jobba med barnen där uppe, för det gör jag! men jag är nog osäker på om jag riktigt passar in bara.. när jag är med de yngre på Lillpigan (1-3år) så känner jag mig trygg i det jag gör och hur jag gör saker, men nu när jag är med de äldre är jag väligt osäker, speciellt på hur jag ska göra i situationer där de bara skriker och slår varandra, och svårare blir de då de inte lyssnar på mig eftersom för dem är jag ju bara en vikarie. Kan ju säga en sak iaf, jag längtar tills på måndag då jag ska tillbaka till Lillpigan där jag känner mig mer hemma och trygg :) som missförstå mig inte! Jag vill inte säga något illa alls om de äldre barnen! det är riktigt mysigt att vara med dem också, bara det att jag som person känner att jag passar bättre att jobba med barn i yngre ålder :)

<>

Sovit hos pappa inatt :) Satt uppe å pratade med madde om lite allt möjligt inatt och blev sängen strax före två och sen upp vid fem för pappa och jag skulle hämta annika i gävle vid 7 :D Var ruskigt roligt att få träffa henne igen! :D ♥ saknat lillsyrran så inni bängen! ;D vi drog igång med lite barnsånger vid frukosten hos pappa och drog igenom lite reklam snuttar ^^ spelade lite spel på datorn och sen åkte vi vidare mot gagnef :) pappa hjälpte mig lite med min mopen, ska tragiskt nog sälja den :( intresserad? (A) denhar inte velat starta även fast jag laddat batteriet så vi körde med starkablar idag och tydligen är det batteriet det är fel på så ska köpa mig ett nytt. och sen putsa den lite för att sedan försöka sälja den på blocket, fel årstid jo jag vet, jag vet.. tog mig en liten liten sväng med min rosa älskling också :D var faktiskt lite skoj å köra moped igen ;D


åh vad jag längtar! vet att det inte kommer hända på länge men ohh vad härligt det vore! ja, drömma sig bort, det kan man alldig göra! och nu är knappen trasig också..

hur man bygger en trappa!

jörgen och jag har byggt en trapp till mig idag då jag insåg att den jag hade inte kommer fungera. den blir snor hal! och visst, jag hade det så förra vinter men jag vet inte huuuur många gånger jag höll på att ramla då.. Och, så hör gör man!

börja med att ta bort den gamla!


sen efter att du mätt allt är det dags att såga!


sen är det alltid bra att titta och fundera en extra gång!


Titta så allt passar ihop.


Värma sig med lite obo´y eller kaffe :)


såga lite till.


Mäta så allt ser bra ut.


spika fast är viktigt!


Sen lägger man dit trappsteg..


.. och efter att ha såga till stegen och spikat fast dem, ja då har man
varit duktig och byggt sig en trapp! Yejj!


Martin Timell ta dig i brasan, det är såhär det går till! :D
Äntligen hemma á la gräv!




Och medans jag ändå håller på kan jag visa att jag målat detta idag också!
här ska bara tejpen tas bort och sen var det klart! (var blått innan). och tog inte
kort på detta men Jörgen har satt i spröjs i mina fönster jag målade förra helgen :)





jacka och mössa

Men hallå folket! jag började dagen med att pysa till jobbet, fick vara ute två gånger i det fina vädret också, inget att klaga på där inte! :) sen när jag kom hem blev det en promenad, dusch, lite käk och sedan iväg för att skjutsa bror till bandy träning och sen åka till jobbet igen för att vara med på föräldramöte :) var riktigt skoj att få vara med och de hade gjort ett fint bildspel på alla barnen som samtidigt visade hur en dag ser ut och vad som är poppis att leka med/göra för barnen just nu. riktigt roligt att se! :)

har faktiskt tagit kort på både min nya jacka och mössa nu! ;) dock ser det ut som om jag försöker matcha mössan men jackan x) men men, tur att jag inte bryr mig speciellt mkt! dock skulle jag vilja ha en "finare" båda mössa och halsduk istället för en bajen halsduk eller en palestinasjal. får la se om jag hittar något :)

Jacka, Lager 70 Insjön


Mössa, Lager 70 Insjön

en bra dag helt enkelt!

har försovit mig två dagar i rad pga. av att jag inte vaknat av klockan :O däremot så försov jag mig inte idag! :D yej mee! :D och morgonen blev bara bättre och bättre då jag klev utanför dörren och det låg snö ute :D hur grejtans var inte det då? :D och sen för att bättra på dagen ännu lite till har jag jobbat :D är alltid lika roligt! jag älskar verkligen att jobba med barn! :D Är svårt att förklara hur roligt det är! visst det kan vara körigt ibland, det är nån som gjort illa sig medans någon annan vill ha hjälp och ska ha det NU medans en tredje behöver ha en ny blöja men äh, så farligt är det inte. om resten av tiden är det underbart att jobba med dem! de kommer med sina spontana kommentarer, är underbart roliga att umgås med och självklart är det fruktansvart söta! :) Känns så bra att jag får jobba med exakt det jag vill jobba med, för bättre än så kan jag inte ha det! ♥

"trappen" min var ju skaaaaapligt hal xD



VÄRLDENS sexigaste man

Findus skicka en länk till mig igår och jihoooo! :D

http://www.improveme.se/magazine/2527./image/10#imagePlayer


Shockade över resultatet? INTE jag :D


typ en del

har inte hunnit tagit kort på mina vinterkläder idag. men ska ta å göra det någon dag! och tog kort med min mobil på den smaskiga maten jag lagade idag men har ingen sladd här inne och inget internet ute hos mig så stackars er som inte får se nå roliga bilder! och för er som inte visste jobbar jag nu tre dagar i veckan och inte bara två, lovley! och jag väntar fortfarande på svar från cc och papper från mina referenser till si, sen är det nog inte så mkt kvar innan mina ansökningar är klara. se upp usa för här kommer världens svagaste pippi! och denna vecka går btw ut på att äta mkt kolhydrater, bara så att ni vet! mumma! och till helgen ska jag köpa första julmusten för denna höst, ih, det vattnas i munnen redan nu! och btw, så har jag inte vaknat av mitt alarm på min telefon två dagar i rad nu och sikken tur för mig att jag inte haft någon bil så att mamma har fått lov att skjutsa mig för då har hon väckt mig. dock samtidigt som vi sak åka så har blivit stressigt men jag har iaf kommit i tid!

nä puss på er!

vinterkläder, check!

nu har jag hela vinterkläder utrusningen klar! Har ju mina kära uggs från förra vinter och täckbyxor och vantar är inköpta i ullared och idag köpte jag jacka och mössa på lager 70 insjön idag :) enda som saknas nu är la en halsduk, men får se om jag köper någon. har några men inga som riktigt passar med kläderna. och skulle kännas skönt men någon ny, men får se om jag hittar någon :) har inte orkat/hunnit tagit nå kort på mina nyinköpta grejer men kanske kommer imorgon :)

man hinner med en hel del såhär en lördag

började dagen men frukost och rätt snart efter det bar det av emot blg med jörgen för att först lämna linnea, sedan anton och sedan åka till byggmax för att bla. köpa golv till mitt rum :D sen blev det fröbergs för foder och list. och efter att ha hämtat anton blev det biltema, kupolen och jörgen avslutade våran blg tripp men systemet.
väl hemma blev det lite käk och sen baar jag ur alla grejer ur bilen :) sen iväg till insjön men mamma och jocke för att kika efter vinterjacka :) jocke hittade en på en gång och jag hittade en fin på herr men det var så stor :( så vi åkte hem och började arbeta lite istället. jag har länge vela haft kanaler ute hos mig och idag började det bli verklighet. jag blev så trött på hela skiten att jag grävde ner den! :D haha nja, jag började med att spika fast den efter planket men efter att ha kommit en liten bit kom vi på att bästa läsningen var att gräva ner den istället. för så slipper man ju allt arbete förutom grävandet då ;) haha ^^ men ja, nu är det alltså nergrävs och imorgon kanske vi ska börja koppla ihop sladden med parabloen och testa om en gamal boxer vi har fungerar..

jaja nu sitter jag och börjar bli lite småtrött faktiskt. men ska ju hämta becca och karin i falun lite senare så får hitta på något skoj att göra så länge :)

BJÖRN!!!!

när jag var ute i skogen idag så knarrade det extra mkt i träden (antagligen för att det blåste mkt idag) och jag tänkte gå en ny väg jag adlrig gått förut men vände efter en liten bit för jag vågade inte (jag är fortfarande lite skraj för att gå i skogen men det börjar gå över, puh!) jag gick iaf vanliga vändan och allt kändes bra förutom att det knarrade och knakade lite extra idag pga. blåsten :P jag är så nöjd att min träning börjat komma igång på riktigt och jag trivs bra att gå i skogen istället för på asfalten! MEN japp där kom det dära MEN.. mamma gick nyss ut för att hon skulle ta sig en promenad men kom hem efter inte ens hälften av tiden jag trodde hon skulle vara borta. och hon berättade varför hon kom hem tidigt. hon blev varnard över att det går en björn här :O det hade tydligen gått en uppe i skogen (DÄR JAG GÅTT IDAG!!!) den hade tydligen gått ner vid infarten till gräv (där jag bor dåraaaa) och var nu påväg ner mot gråda. usch, tycker inte alls om när det går vid husen såhär! tänk om nån är ute å går, eller en katt eller hund som är ute!!? OCH snacka om att jag näääver bäääver kommer våga ge mig ut i skogen igen :O

mina fönster

Tänkte visa hur mina föster blev nu då de är klara :) (ska bara sättas dit en spröjsning dock) som ni ser så är inte dörren målad än heller men det ska jag fixa någon dag :)


onsdag

började min lediga dag med at gå upp tidigt. knasigt, i know ;) men åkte med mamma in till jobbet för att komma till blg. käkade lunch på peace and love kaffet och sedan åkte jag hem till farmor och farfar där också min faster befann sig :) men sen åkte hon och farfar åkte och hämtade två av mina kusiner medans farmor klippte mig :)

efter att mamma slutat jobbet åkte vi till byggmax och tittade på golv till mitt vardagsrum :) hittade ett laminat, klickgolv som ser lite ut son klinkers :) och det är svart, i´m löööving it! :D http://www.byggmax.com/se-sv/Prod/PID-13845.aspx

imorse gjorde jag om en bild i ps för typ första gången sedan jag fick det på datorn. har inte använt det på länge så håller på och lär mig allt igen. en perfekt anledning till att sitta lite extra vid datorn ;) haha, men här är bilden jag gjorde om iaf :)



orginal bilden

träningen

japp, jag har faktiskt hållt i min träning :) käer mig riktigt nöjd med mig själv!! brukar gå mins 40min minst 5dagar i veckan :) och det känns riktigt bra nu faktiskt, tar med hundarna och släpper dem i skogen och de verkar njuta till 110% jag har känt att det vore härligt att få springa en bit men eftersom jag vet att jag inte kommer bli lite smått arg på mig själv då jag inte kommer orka nå långt så har jag väntat en stund med att springa men idag kände jag att det var dags att testa! efter att ha gått lite mer än hälften tänkte jag att resten borde jag orka springa + att det inte är så mkt upp och ner. och jag sprang hela vägen tillbaka :D och jag orkade tillåmed gasa på i full spurt sista metrarna, det är alltid lika härligt med den där rushen på slutet då man har sprungit! jag tror att jag blev lite peppad av att jag inte har "fått" sprungit. och nu känns det så bra, är faktiskt lite stolt över mig själv! :) och nu vill jag springa igen, hur konstigt den än låter för att komma ifrån mig så menar jag det faktiskt!


lite om helgen

ja, helgen har bestått av lite tvättande och lite målande + lite annat :) och målandet har skett i mitt blivande vardagsrum :) fönsterna har blivit fina och runt om har det börjat blivit fint :) (både fönsterna och det där de sitter är först skrapade sedan slipade och sen målade.

först var det vita fönster


Och nu är de svarta och fina :)


Här var allt träfärgat förutom lite vitt där fönsterna ska sitta. och nu målar jag resten vitt också, hälften klart :)


nu är allt vitt :) dock måste de målas en gång till för det syns igenom lite.


så nu ska alltså det vita målas en gång till och nu ser det träfargade runt fönsterna? det ska bli svart :D och sen är faktiskt fönsterna klara :D och ja, självklart ska fönsterna sättas tillbaka först också ^^


och igår, söndag. så var jag först hem till min faster lena och kusinerna och hälsade på en sväng :) och de hade ett jätte fint skåp jag ska få :) ska hämta de nästa vecka tror jag och då ska jag knäppa kort och lägga upp här :) de var också snälla och gav bort lite filmer :) jag fick en hel låda med filmer men var inte så många som verkade bra så jag plockade ur några bara :) tack så jätte mkt Lena och Per! :) och efter att jag varit där en sväng så bjöd Linnea och Anders mig på tacos :) riktigt smaskigt! :D och som tack för att jag tog hand om katterna och fiskarna när de var i rhodos så fick jag en parfym. tack tack och tack till er! :)


Frank Bell

det var några år sedan, men Benny visade mig ett klipp på youtube med Frank Bell och låten The Penguin. jag lyssnade rätt mkt på den då för några år sedan på youtube men sen kom det en massa nytt och man glömde bort det lite. men nu kom jag på det igen och ohh, den är fortfarande lika bra! :) han är inte så känd, finns inte med på spotify osv. men jag älskar verkligen hans röst! och låtarna är bra! :) slänger upp klippet fårn youtube benny visade mig, klippet jag fastnade för :) han har ju andra bra låtar också som, red, rewind och massa fler :) helt klart värt att lyssna på hörrni! :) http://frankbell.bigcartel.com/category/cds här kan man kika in på hans lilla hemsida. inte mkt att titta på men man kan beställa en skica och det är precis vad jag vill göra! :)

Frank Bell - The Penguin

jag vill jag vill jag vill

såhär är det va. efter att tittat på bilden på mig med det lite längre håret håller jag på å bli galen på håret jag har nu. jag saknar längden så in i bängen alltså! jag känner nu att jag seriöst skulle kunna lägga en massa kosing på att sätta i löshår. alltså på riktigt så att det inte syns så bra och så att det blir bra. för jag vill verkligen verkligen ha längre hår! men som sagt, pengar behövs och vet inte om jag har råd till det just nu.. men jag vill så läskigt gärna!

idag är det fredag och jag har jobbat ca 3h idag som lite vikarie på lillpigan, jag njuter av varje sekund där! :) har även fått 3h till jobb varje måndag och tisdag fast inte på lillpigan men med lite äldre barn på övervåningen i samma hus :) så nu jobbar jag 8h varje månda goch tisdag istället för 5h :) najsi najsi! har hunnit med en sväng till blg idag också, åkte med mamma och bror dit för att hämta morbrors bil och köra hem den hit. (mamma och morbror jobbar ju på samma jobb och de ä iväg på nått ikväll med jobbet och får hämtning av bror hem) sen blev det en promenix i skogen, härligt! sen har jag åkt till hedemora med björn också och på hemvägen lämnade jag av ett par skor hos jenny i djurmo, trevligt å träffas lite iaf ^^ sen har det mest varit slappt. tagit det lugtn, fortsatt med tvättningen. och nu är jag faktiskt rätt trött. men tänkte jag skulle vänta tills mamma och morbror kommer hem. vill ju träffa morbror lite mer än bara få hans bilnyckel ^^ han är ju här en stund i morgon också, men ändå :)

nu ska jag fortsätta titta på changeling som går på tv och försöka hålla mig vaken haha ^^

ego pix

haha jag har inte kul ^^ låg nyss i badet men vattnet blev kallt så jag gick upp. har städat en del och nu är det tävtten som tar tid. har ju haft min garderob på golvet men nu bärjar jag få ordning på kläderne och tänkte göra mig av med de jag inte använder längre (i princip allt som låg på golvet i min så kallade "garderob") så städningen tog längre tid än väntat. tog iaf en paus och har hinnit med en promenad och lite annat. när jag ändå satt här å hade tråkigt tog jag lite kort på mi gi min snygga bad frissa ^^



jag vet jag är skeeta snygg ;)

kan tillåmed plussa på en bild från då jag kollade på grey´s igår ^^





om jag inte nämnde det så har jag tråkigt..

saknar

åh så jag saknar mitt långa hår! :'(

maj 2007


oktober 2010

idag är en dag

sitter här och funderar på varför man alltid ska vakna så tidigt när man inte behöver gå upp tidigt. jag vaknade strax före åtta idag. kul? jag skulle säga nej men tänk vad mkt mer man hinner med på en dag än om man vaknar vid 12. fast ibland är det ju faktiskt skönt att sova lite längre. men men nu har jag slappat färdigt redan kl halv 11 efter lite tv tittande och frukost käkande och tänkte städa mitt rum nu som jag inte han med igår.

jag vet, det ser väldigt väldigt stökigt ut! MEN det var städat innan jag åkte till gbg så det är bara kläder fårn upppackning och shopping som ligger utspritt typ och lite smutts tvätt. så det går nog rätt fort att städa ihop :)


tv serierna dra igång

ihh sitter just nu och tittar på desperate houswives :D det är så braaaa! :D och efter blire couger town och imorgon början grey´s anatomy! :D härlig vecka alltså! :D nej nu sk jag fortsätta titta på tv :) hejdå

den där braiga helgen

tänkte berätta om helgen som varit :)

Fredag

Efter att ha jobbat, duschat, packat, käkat, handlat, städat, diskat å lite så så bar det för mig, Sofie och Jenny av mot älekulla! första stoppet blev i ludvika för käk och shopping på willys. den så åkte vi vidare och jag säger två ord, blåååå skylt och HUUUUNDRAAA!! haha japp, resten får ni lista ut själva ;) jag har också tappat respekten för poliser under denna resa.. under fredags kvällen/natten så är det en bil en bit bort som har hel lyset på och jag blinkar två gånger utan att få någon som blinkar av. men som respons får jag blåa syren lampor. förstår då att det är en polis men vafan, blända av!! när vi kommer närmare ser vi att det står en personbil på en p-ficka och bakom står polisbilen med sina skarpa lysen. alltså ja visst, ni har stannat för att kolla upp en person men du behöver la förfan inte blända oss för de? :O dålig stil tycte jag.. aja, vi åkte vidare och kom fram till älekulla runt 2 till gunilla och gunnemar och gunilla hade gjort värsta mackorna men ägg, gurka, räkor, sås, sallad, tomat, skinka, ost och hjälp. var jätte gott! efter lite käkande blev det sängen.

stannade för att knäppa kort på månen som var så fin. tror dock att sofies kort blev bättre än mina.


Lördag

efter lite drygt 2h sömn var det bara att kliva upp, käka lite frulle, göra sig klar och sedan bege sig iväg mot ullared. och väl där så var mitt första intryck, STORT!! vi gick å gick men det tog liksom aldrig slut :O haha.. men ja, vi var där vid öppning så parkering, vagnar och plats i butiken va det gott om när vi kom men det kan man ju verkligen säga att det ändrades på! vi shoppade iaf lite, betalde, la grejerna i bilen, käkade, strosade i de andra affärerna utanför och sedan var det bara påt igen. haha ^^ Och måste bara skriva för att skriva av mig, (är inte många som vet vem jag menar men ändå ^^) typ det bästa med hela dagen var att få träffa dig! :)
efter shoppingen begav vi oss mot göteborg för att  checka in på ett vandrarhem. fick parkera i ett parkeringshus sedan bära alla tusen grejer till en hiss några dörrar där ifrån och sedan ut en sväng för att sedan komma till vandrarhemmet, puh! efter lite visning av vad vi shoppat och dusch å så så begav vi oss ut för att käka lite, blev pizza och sallad för vår del. och sedan kom resten av gänget, annie, karin och becca :) vi tog oss till rummet igen
och snackade lite och sen blev det sängen.

Här är sakerna jag shoppade till mig själv. jag har även köpt lite strumpor, kalsånger och byxor till de här hemma. men också juklapp till annika och björn och det kan jag ju inte lägga ut bilder på. och en kattleksak, laserpekare, en hitt här hemma ;) och bilden med alla påsar är det jag, sofie och jenny shoppat tillsammans.




Söndag

Efter ca 5½h sömn denna natt var det dax att kliva ur sängen. det blev duschning, göra sig klar, packa ihop och städa. sedan packa in allt i bilen och packa in i bilarna. vi åkte sedan och parkerade på liseberg och gick sedan en promenad för att käka frulle på subway, mumma mumma! och efter en toppen frukost väntade liseberg! efter att sebastian har försökt under alla mina liseberg besök försökt fått upp mig i höjdskräcken (fritt fall) så lyckades mina kompisar ^^ haha åkte den då jag var liten och blev rädd. jag åker allt allt allt men just den har jag inte vela åkt sedan jag åkte den på grönalund. Men nu åkte jag den och självklart var den helt underbar rolig! så den ska jag åka många många fler gånger! vi åkte också flumride och första gången åkte vi 5 i en av båtarna och hjälp vad blöta vi blev xD vi har även åkt balder, colorado, uppsvinget, såg sammys äventyr och en hel del annat. hade verkligen en sjukt kul dag! :D vi avslutade med colorade och gisses vad blöta vi blev :O ( måste bara berätta att vi åkte den först ett varv och precis innan de skulle stänga så frågade vi om vi fick sitta kvar å åka ett varv till då det inte var någon kö. killarn som stod där sa nej. men då kom en härlig kommentar från tjejen uppe i båset, Låt dem sitta kvar! haha yes! applåder applåder! vi åkte alltså ett varv till och blöt som tusingen blev jag såklart bara för det ^^ haha vi stod alla och böt om på parkeringen sedan och sen var det dags för hemförd men först lämnade vi becca i frölunda hos hennes bror och sedan lina i skövde där hon nu mera är bosatt. under hemfärden blev det donken, felkörning (mellan göteborg och skövde, vi skulle svänga en gång på 9mil och självklart missade vi den xD), vi såg 5 levande rävar efter vägarna och jag han sova två timmar i bilen medans sofie körde och tur det för jag skulle upp å jobba ca tre timmar efter det att vi kom  hem runt 5på morgonen ^^

var kaninternationella morotsdagen så de delade ut morötter. och karin van choklad och jenny och annies moster van också en del. vi fick med jenny i lisebergsbanan och jag har mina händer där mj hade sina :) och annie och jag :)







Ja, här är lite av helgen som varit helt underbart bra! :) Och detta är bara några av bilderna. dock har jag inte så många fler för batteriet i kameran var typ slut. men lägger upp alla bilder på facebook :)


hej

nu ni mina vänner! i helgen har jag hunnit med ullared och liseberg + lite annat :) dock orkar jag inte skriva om det nu men tänkte skriva någon rad här nu iaf. men om helgen skriver jag inom en snar framtid. Kan iaf säga att helgen har varit toppen! :)

RSS 2.0