nya sängklader och jag äger jorden!

Har varit ledig idag, skönt! :) efter att kikat på film å så till sent i natt (typ 4-5) så blev det att vakna rätt sent ^^ ha iaf vart i blg och svängt in på toyota för att försöka fixa dethär med bilen men såklat så var han vi pratat med inte där just då.. han ringde iaf senare och det känns lite mer på G nu och jag håller tummarna för att jag inom en snar framtid kommer ha en liten brum brum att köra runt i :) Vi tog också en sväng in på jysk och jag köpte nya sängklader och en jordglob! :D och jag är fö lat för att ta kort just nu, om ni har tu kanske ni får se senare.. Fernando och jag hittade iaf ett fotbolls spel där inne (ni vet en sådant bod å så sitter spelarna på pinnar som man snurrar?) vi spelade lite på och helt plötsligt kom det en tjej i kanske 6ås åldern (?) och frågade om hon fick vara med, visst sa vi och hon blev genst bossen! ^^ hon var först med mig, sen med fernando sen skulle hon vara målvakt och vi skulle börja om typ tusen gånger x) haha ja-a, hon var ju lite söt och ött modig som bara vågade komma fram och vara med! ä iaf nöjd med köpen! fernando köpte ett pockersett fån jysk också och vi testade när vi kom hem och gissa vem som kammade hem vinsten? ;) Japp, jag! :D haha fick däremot spö i chicago sen.. ^^ nu sitter jag här och tänkte spela lite guitar hero, läsa lite och sedan försöka sova i tid för en gångs skull. och imorgon är det jobb igen, ska bli roligt! :) och sen är det helg! najs najs najs! :D nej men hej svejj på er!

men hej!

jag har upptäckt att livet har så mkt mer att ge än att sitta och blogga om dagarna och precis därför har bloggen blivit lite lidande ;) nej men seriöst, jag har faktiskt inte haft tid. vet inte riktigt vad jag ska skriva men i helgen gjorde jag en grej jag inte gjort förut, spelade bowling två gånger samma dag! haha deni ;) vi var och spelade i maserhallen en timme först och åkte sedan mot stan för att kolla läget och spanade in bowlingen och insåg att det är mkt roligare med disco bowling så blev ytterliggare en och en halv timme spelade där :D är ju faktiskt ruskigt roligt med bowling :D blev också en del guitar hero spelade i helgen, lånade en gitarr från pappa så vi kunde spela två, så mkt roligare! jag måste köpa en så jag alltid har två :D men har iaf köpt ett nytt spel till och det var behövligt då jag var sååååå trött på de gamla låtarna!! koert och gott så har helgen varit riktigt riktigt bra! :)

tisdag idag, jag har jobbat och tar det nu lite lugnt innan det är dags för mig att ge mig ut i stormen för en promenad, det finns ju faktiskt inga dåliga väder. bara dåliga kläder! JA! jag jobbar på dagis! ;D så får klä på mig ordentlig bara å sen ska det inte vara några problem :)

tänkte avsluta mitt relativt innehållslösa inlägg med tvrå bilde jag tog inatt på månen. var som en ring runt om den och om du vet varför vill jag gärna ha en kommentar tack!

(ursäkta kvaliten på bilderna men har man ingen super kamera och
det är mörkt ute får man inte alltid tipp topp!)




hihi

oh så långa mina senste inlägg varit ^^ jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om? kan ialla fall säga att arbetet jag fick i insjön som började med 10h i veckan, som sedan utvecklade sig till 23,5 h i veckan har nu blivit till 28,5h i veckan :D alltså det är ju liksom för bra för att vara sant! :O och det bästa är att det är sant! :D har det iaf såhär fram till jul om allt går som det ska :) *lycklig*

och förra helgen var riktigt bra och än så länge har denna vecka varit precis lika bra! :) känns som om livet är på topp just nu kan jag ju säga! :) och måste bara visa en reklam film som jag såg då jag var på bio igår och min följeslagare sa "ojdå.." efter att han inte hittade den gula siffran. haha alltså hjälp xD jag brast ut i skratt å de gjorde många andra också de de hörda vad han sa ^^ haha xD kul vare! :D


vem var det som kasta?

Haha på jobbet idag var det nån av barnen som kastade en leksak och efter som jag inte såg vem det var så sa jag "vem var det som kasta"? och haha kom ju så klart och tänka på skogsturken ^^ haha tyckte det var lite roligt ^^


:)

Helgen har varit bäst! :) och nu ska jag fortsätta göra mig klar för att åka till jobbet om en stund :)

;)

Måste bara dokumentera, ahhh! :D

film tajm

Sitter här i min ensamhet och tittar på den braiga filmen "The Punisher" och väntar på ifall natten har något mer att erbjuda? :)

bowling

Varit och bowlat med Annika, Lucas och Pappa idag :) var nära där ett tag att spö pappa, ledde ett tag, men så fick han till strikar och då rök den vinst chansen! haha :P men kul hade jag iaf :D var länge sedan jag spelade sist nu så det var riktigt kul som sagt! :)

och bara så ni vet så kommer jag somna med ett stort leende på lapparna ikväll :)

den växer

Nån dag innan studenten blev min lugg klippt lite kortare än vad jag brukar klippa den för jag tänkte om jag skulle ha studentmössan på mig vela jag inte att den skulle bli "nertryckt" i ögonen av mössan. och efter studenten så bestämde jag mig för att spara ut luggen. och titta så lång den har blivit! :D har inga bilder på mig då jag inte har mössa på mig förutom några som är tagna på låångt håll. men den understa bilden är en bild på hur kort min lugg var under stuenten (om ni kan se?) om självklart så är det jag som är seg på med mössan ^^




jag jobbar som yo-yo!

Idag så trodde jag att jag skulle jobba som mina vanliga onsdagar 09.00-11.00 på Lillpigan för att ge dem planeringstid och sedan jobba med de äldre barnen på övervåningen (ÅB) mellan 11-16.30 men så blev ikke fallet denna onsdag. en i personalen på Lillpigan var sjuk och hon hade stängingen + att både på Lillpigan och ÅB hade de möten idag, olika tider dock. så jag skulle behövas på båda ställena så mitt shema idag blev;

09.00-11.00 Lillpigan
11.00-12.30 ÅB
12.30-13.30 Lillpigan
13.30-15.00 ÅB
15.00-16.30 Lillpigan
16.30-17.30 ÅB

och där fick ni förklaringen till varför jag jobbat som en yo-yo idag! ^^ haha, kan ju inte påstå att det blev långtråkigt iaf ;)






chilinötter!

imorse testade jag mina smöklökar, ingen rolig respons. alltså fortfarande ingen smak! men utan att tanka på det när jag åkte hem ifrån jobbet så tog jag ett tuggumi och kom på efter att jag kommit hem att jag faktiskt kände smaken! :D så nu sitter jag här och njuuuter av mina chilinötter jag inte kände smaken av här om dagen :) ska dock försöka spara dem till då jag ska på bio ikväll :) ska se saw 3D (jag har aldrig sett en skräck film på bio förut) och jag har redan ångrat mig ^^ men äh, skit i det. man får ju bjuda till lite ibland ^^ kommer säkert bli kanon kul! :) nä nu ska jag njuta av några nötter till innan jag måste stänga påsen! cio!


ingen smak/lukt, snabb/seg dag, nu tv!

förkyld igår men när jag vaknade i morse kändes det bättre, puh! jag skulle ju jobba! och hej och hå vad kul det var! :D alltid lika roligt att få börja veckan med att jobba på mitt favirit jobb! För bättre jobba kan man inte ha, nej nej! lyckligt lottade mig! :D dock fick vi pölsa till lunch idag, uhu! min förkylning börjar bli bättre men smaken är fortfarande borta! så kände mest peppar smaken men det kändes bara sååååå feeeel att stoppa i sig nån kleggig grå röra! men men, dagen på jobbet idag gick i typ 140 gånger 465! han ju inte ens komma dit å sen skulle jag hem idag :O sad but true.. däremot har eftermiddagen gåt i sloooowmotiooon! känns som om jag varit hemma hela dan plus en halv till men jag kom hem typ mellan 3-halv 4 idag jue! wierd! sitter just nu och tittar på lite top model 8 i väntan på att svenska hollywood fruar ska börja! :D missade ju första avsnittet :( sådant händer tyvärr.. men värsta med dagen är att jag fortfarande typ inte känner någon smak alls! det är läskigt och jag har fått för mig att det inte är förkylningen utan att jag alltid kommer ha det såhär! :O tänk om jag aldrig skulle kunna få känna smaken eller lukten av någon eveeeerh again!? jag skulle typ gå under.. så snälla förkylning gå över snart innan jag freekar out på riktigt, tack!

RSS 2.0