v. 23

Inatt så vaknade jag ett tag och tur var la de! För det blev full fart på lillen strax där efter! Aldrig känt så starka rörelser under så lång tid, är helt underbart att få känna varje liten rörelse där innifrån! Inatt kände jag något jag inte känt förut, kändes som om lillen vände sig halvt och sedan tillbaka! man såg hela magen som liksom bluupbup och sedan tillbaka igen! häftigt och fränt är orden jag försöker beskriva den synen med! :D såg så coolt ut och kändes ännu häftigare! :D Är helt farsinerad av både den synen och känslan och väntar bara på nästa rörelse som kom strax där efter!! jag kan skriva här varje gång den rör sig och vara lika impad varje gång men då skulle ni tröttna på att läsa till slut ^^ haha.. Men nu var jag bara tvungen för det kändes så starkt och man kunde se ordentligt + att allt varade så länge! :) Väckte Fernando så han fick känna också (dock han jag inte väcka honom till den där stora vändingsförsöket eller vad nu lillen hade för sig där inne?) och han har aldrig känt med handen så tydligt som han gjorde inatt! och just nu i skrivandets stund så rör de sig där inne och med datorn i knät så ser jag magen i ögonvrån och ser lite då och då när den guppar till ^^

AWSOME!!
Är ordet för allt som har med min graviditet att göra! Rörelserna är underbara att känna, att dela något sådant här med människan jag älskar mest på denna jord är underbar och obeskrivlig, att få följa magen som växer är så häftigt, ultraljudet var bästa ögonblicket i mitt liv, bara känslan av att ha ett barn i magen är underbart och inte vilket barn som helst utan mitt och Fernandos barn! ♥ Ja jag kan berätta hur mycket som helst! Lycka är ordet!


Vecka 23



Barnet:

Vikt: 600 gr och cirka 22 cm lång.

Huvudets diameter är mellan 50-60 mm. Lårbenet ungefär 4 cm. Hudens pigment bildas. Barnet gör andningsrörelser och lungorna bildar lungblåsor. De är fyllda med fostervatten ända fram till födseln då det pressas ut när barnets bröstkorg kläms ihop i förlossningskanalen precis i födelseögonblicket.

Mamman:

Det är mer vanligt mot graviditetens sista veckor men en del kvinnor upplever redan nu hur livmodern av och till drar ihop sig. Dessa sammandragningar ses som ett tecken på att livmodern tränar sig inför det riktiga stora förlossningsarbetet. Samtidigt förbättras också blodcirkulationen till moderkakan vilket är gynnsamt för barnet Du får lättare den här typen av sammandragningar om du varit extra aktiv, när du tränat eller efter samlag. Det är inte farligt för barnet som ligger väl skyddat inne i livmodern. Du kan fortfarande motionera men lyssna på kroppen och ta fler vilopauser om sammandragningarna är besvärande.

Bild och text från Libero.se

byxlös, nästan

Jag har ju inte hunnit bli så jätte stor ännu men av mina byxor kan jag endast ha två par (förutom mjukisarna) men endast ett par då jag jobbar. Jag har en par svarta jeans men när jag jobbar på dagis sittar jag mycket på golvet å så lutar man sig frammåt å då känns det obehagligt. är säkert ingen fara men det känns inte bra så de byxorna använder jag alltså hemma eller när man ska bort någonstans. Sen har jag mina mamma byxor jag köpt som är gudomligt sköna! De är perfekta att ha på jobbet men folk kanske börjar undra om jag aldrig tvättar dessa byxor? (Det gör jag!!) Mamma skulle kika om hon hade några jag kanske kunde låna. annars får jag la köpa mig ett till par mamma byxor om så skulle behövas.

Och påtala om jobb är det dags för mig att åka dit aldeles strax! Men först ska jag pussa massor på min sovande Fernando så klarar jag mig förhoppninngsvis tills jag kommer hem igen!

aktiv

Vaknade rätt tidigt imorse och det var ju bara bra för Fernando och jag hade städjobb i ludvika idag. en lägenhet som skulle flyttstädas, inte så roligt men det ger pengar och nu är det klart! ble vlite käk i ludvika och sedan ett stopp i borlänge för en sväng på kupolen där vi tittade lite bebis kläder och jag hittar massor jag vill köpa men köpte inget denna gången utan ska vänta lite och avslutade sedan med lite fika på waynes coffee :) Nu sitter vi hemma och Fernando spelar lite tv spel och provar nya micken han köpte idag :) själv sitter jag här och hoppas på att han inte ska spela så länge till så kan vi kika film eller nått sen :)

Inatt har lillen varit aktiv! jag vaknar ganska ofta på nätterna just nu, tror det är för förkylningen men mest för att jag är täppt i näsan.. men ialla fall, varje gång jag vaknat inatt har det varit full fart på lillen och man vill inte riktigt somna om då heller för är så mysigt att bara ligga där och få känna den där mysiga känslan av rörelserna där innifrån :)

a justja, får ju inte glömma bort, vaknade i morse av att jag trillade ur sängen.. ja så smidig är jag! Fernando vaknade av att jag drog i täcket för att inte trilla ner men inte hjälpt det, där låg jag på golvet med täcke och allt och oj oj vad Fernando har skrattat åt mig hela dagen! går typ en timme sen kommer han på det och börjar garva igen, "haha du skulle ha sett hur du såg ut när du trillade ner.. haha" ja så undra hur mycket jag kommer få höra det där framöver ;) dock skyller jag på att det var Fernando som tog för mycket plats i sängen!

hej hej

Somvanligt lite seg på att skriva här. Har iaf jobbat på Lillpigan även denna vecka, så underbart roligt! :D och i torsdags då fyllde min underbara syster Annika 18år! så nu är min lillasyster stor hon också :) grattis grattis! ♥ Men i torsdags så hände de även lite annat, sofie var här och vi gjorde klart annies present :) och barnvagnen fernando och jag beställde kom, så nu har vi skruvat ihop den och den är så fiiin! Nu har vi mycket som är köpt till lillen och är bara väntan kvar och sedan får vi lägga lillen i vagnen, sängen och bilstolen och så får han/hon ha alla kläder på sig å åh... vi längtar sååå!! ♥

För er som missat, såhär ser vagnen ut vi nu fått hem :)


Och igår då var det fredag och Fernando, Sofie, Becca och jag åkte hem till Annie som fyllt 20år som bjöd på tårta och fika :) var även lite annat folk där. Trevlig fredagskväll :)

Just nu är jag så otroligt sugen på fiskpinnar med potatis mos att jag tror jag måste åka och handla snart! Men helst så vill jag ha såndär vit sås till som man får i skolan till fiskpinnar men den vet jag ju inte hur man gör så får blir sån hamburgedressing eller vad vi nu brukar ha till ^^

det där på mitt huvud

Ja på huvudet mitt så har jag hår och det har setat där sedan innan dagen jag föddes och ska sitta där tills efter jag dör. Och hittils har jag hunnit med olika frisyrer och färger och nu är nästa moment på g (kanske), dreads! Jag vet ärligt talat inte om jag passar i det? Men jag tycker det är snyggt och både älsklingen och mamma tror jag kommer passa i det. mitt hår var tjockt och helt när jag var mindre nu är det extremt trasigt och väldigt väldigt tunnt och liv löst, det är bara blähää över hela kaluffsen min och dreads känns som ett bra alternativ just nu. Jag får inte bara till längden jag vill ha utan också att det blir tjockare och får mer volym helt enkelt. dock kommer jag sakna att få dra fingrarna genom håret när det är nytvättat, känna håret blåsa i vinden, få sätta upp luggen eller dra den bakom öronen eller att få våga mitt hår (jag lockar det i princip alldrig och visst, vågar gör jag inte så ofta heller men jag älskar att ha det sådär vågiti!!) men just nu känns det som om jag tappar hela frissan varja dag och när jag vaknar på morgonen och upptäcker att den är kvar är det med en lättnad jag kliver upp ur sängen. Jag tappar mycket hår, det har jag gjort en längre period just nu och nu när man är gravid säger folk att det kan bli värre. så vill jag inte bli flintis så verkar dreads som ett bra alternativ!

Kanske blir lite lik mamma min i håret sen då? :)



För övrigt idag har det varit full fart på lillen där inne! Imorse när klockan ringde så hade den disco eller nått i magen min så jag låg kvar extra länge i sängen bara för att få känna de mysiga sparka från våran lille plutt där inne :') Och brukar inte känna så mycket när jag jobbar men har känt en hel del idag och när jag kom hem så la den inte av utan fortsatte sitt disco! haha sikken liten sötnos vi har där inne :')

Lillen vår, vi längtar så otroligt mycket tills du är här! :') ♥

Grattis IK Segro! :)

Fernando spelar ju i IK Segro och de har gått riktigt bra för dem denna säsong och idag hade de sista matchen och idag hängde det på om de skulle vinna serien eller inte. De spelade mot leksand och redan i andra minuten fick leksand in ett mål.. Var en nervös match och blev inget mer mål den halvleken. Andra halvleken började och jag var riktigt nervös, två mål skulle in från segros sida, skulle de fixa det? Jodå först åkte ett in och sen fick segro straff som Fernando skulle ta. Okej, jag tyckte nästan det var jobbigt att titta och undra då hur han kände som stod där och skulle gör straffen? Men vad hade jag att oroa mig över? Straffen ja den satt som en smäck och segro hade nu tagit över ledningen med 2-1 och det var även så matchen slutade! Åh fick nästan tårar i ögonen, jag var så glad för segros skull men mest för min älskade Fernando som jag vet kämpat hårt genom säsongens matcher och gjort riktigt bra ifrån sig och att de nu vann serien är så otroligt roligt för dem alla! :) Grattis grattis!!

Fernando

tänker om

Jag hade en plan om att börja plugga nu till våren på distans så jag ändå kan vara hemma med Lillen då han/hon kommer. Men efter lite tänkande så tror jag inte att jag varken vill eller orkar. Eller jag vill egentligen börja så att man blir klar någon gång men jag vill samtidigt ha tid till Lillen då "den" kommer, att bara få vara hemma och mysa runt vi alla tre och inte behöva tänka på en massa plugg såfort Lillen somnat. Jag är dålig på att sköta läxor, det har jag alltid varit så att plugga på distans tror jag kräver lite mer av mig än vanligt och jag vill därför inte vara helt inne i pluggandet när Lillen kommer och missa allt det myset och bara få njuta av att få vara mamma. Och samtidigt så vill jag inte glömma bort skolan helt och sen få lov å göra om allt eftersom jag inte hunnit med ändå.. Så jag tror att det blir bäst om jag får känna in mig lite i mamma rollen och sedan börja plugga till hösten. Jag tycker det låter vettigt, vad tycker ni?

vecka 21, 20 + 4

Vecka 21

Barnet:

Huvudet blir allt större

Barnet växer och du känner dagligen fosterrörelser som blir allt starkare.
Från huvud till stjärt är längden cirka 20 cm. Vikten runt 420 gr. Tarmarna har utvecklats så att näring kan tas upp från det fostervatten barnet sväljer. Fortfarande kommer förstås den stora merparten av all näring från mamman via moderkakan, men en del passerar nu tarmsystemet fram till tjocktarmen. Den första avföringen börjar på så vis bildas i barnets tarm. Barnets lever och mjälte producerar blodceller och nu bidrar också benmärgen med tillverkningen.
Barnet har både ögonbryn och ögonfransar. Huvudhåret börjar växa ut.

Mamman:

Lite tjockare överallt

Livmodern tar allt mer utrymme i anspråk och pressar undan den blivande mammans inre organ. Kanske får du av och till halsbränna och sura uppstötningar. Mjölkkörtlarna i brösten har mognat de senaste veckorna och blodådrorna blir tydligare. En del kvinnor upptäcker att det redan under graviditeten kan komma lite mjölk från brösten. Det är den första, mycket innehållsrika och feta mjölken som kallas för råmjölk eller kolostrum. Den är ur näringssynpunkt viktig för barnet när det ammas de första gångerna, innan den riktiga mjölkproduktionen tagit fart. Det är helt normalt att brösten kan läcka lite mjölk redan nu. Det har ingen betydelse för hur din amning och mjölkbildning senare kommer att fungera. Själva bröstvårtorna påverkas av graviditetens hormoner och blir något större och mörkare. Körtlarna på vårtgården blir också mer markanta där de sticker upp lite ovanför ytan.

 

info från Libero.se


hemma idag

Som jag skrev igår så var jag inte särskillt pigg och på Fernandos fotbolls träning igår blåste det galet mycket och oh vad jag frös! var tydligen alldeles för dåligt klädd och varje rysning gjorde ont i hela kroppen så blev sittandes i bilen en hel del för mig, tråk.. och huvudvärken fanns där hela hela tiden och väl hemma tänkte jag det skulle bli bättre med lite middag men den fick jag inte behålla.. (hoppas nu bara att det var en engångs grej för vill inte börja spy igen!!) fick iaf i mig ett glas fil och sedan gick jag och la mig redan 21.15 !

Vaknade imorse och hoppades jag skulle kunna gå till jobbet idag (är lite vik på Lillpigan) men den där förbenade huvudvärken fanns kvar såklart.. kände mig inte lika risig i kroppen som igår men jag mådde inte särskillt bra heller.. Men efter dagen som bestått av mys med älsklingen i soffan framför en film, sova, ett bad, lunch (pannkakor, jummi!), ta det lungt framför tv och ännu mera sömn och nu har vi precis käkat middag så känner jag mig mycket bättre! Huvudvärken är inprincip helt borta det risiga i kroppen känner jag inte av längre och med hjälp från Lillen som sprattlat en del idag gör mig glad! för varje spark dras mitt lende uppåt uppåt uppåt! och med mina fina älskling att mysa med och som pysslar om fötterna och bära är mys mys och gör mig massvis med glad är jag en relativt frisk person som just nu bara känner av nästäppan och är reda för en ny dag på lillpigan imorgon :)

Måste bara berätta att sparkarna i magen syns lite då och då ^^ Hela magen liksom guppar till! Är jätte mysigt att titta på och känslan i magen är obeskrivligt underbar! ♥

busig liten plutt där inne

Igår låg vi i sängen och eftersom barnet nu kan lära sig känna igen röster så låg Fernando och pratade med Lillen och berättade var han kom ifrån och lite så, mysigt att lyssna på! :) Fernando fick även känna en hel del rörelse där innifrån då han hade handen på magen, det var verkligen livat där inne! Mitt bland anna sparkar så frågade Fernando:

- Är du en tjej så sparka nu!?
Det blev helt stilla i magen.
- Är du en kille så sparka nu!?
Ännu en gång blev det helt stilla.
- Om du inte vill att vi ska veta, sparka nu!?
tjoff pang då kom det minnsan sparkar!

Haha vilken sötis vi har! Först sparkas det som sjutton där inne och sen när man frågar om det är en pojke/flicka blev det helt stilla och ja, tydligen vill han/hon inte att vi ska veta :) Klok pys jag har där inne i magen! Måste brås på sin mamma ;)


Ikväll är det fotbolls träning igen och vi ska strax bege oss mot bäsna och jag hoppas bara att min huvudvärk vill försvinna.. Försökte nyss sova bort den men när jag vaknade så var den ju kvar, såklart .. Förkylningen jag har vill ju inte försvinna den heller och just nu känner jag mig sliten, vill bara ligga ner och sova tills jag är frisk! Men verkligheten väntar och hur kul är det egentligen att sova i en vecka? Inte kul alls, tänk vad mycket man missar! Vill bli frisk som en nötkärna nu och ge alla min energi åt lillen och inte förkylingen!

btw så har Lillen sparkat rätt mycket medans jag setat här och skrivit detta inlägg :)

börjar lära mig

Börjar försöka lära mig att hänga med i räkningen nu, men mest för att jag kommer gå in på libero.se och hålla koll haha ^^ är iaf 20+1 idag och jag är alltså inne i vecka 21 :)

Idag ska älsklingen spela en viktig match borta mot älvdalen! Hör av mig senare (om jag kommer ihåg) hur det gick :)

vankas flytt om ett tag

Ja justja, jag har helt glömt bort att skriva om detta, i tisdags så var vi ju och spanade in en liten etta i kvarnsveden som vi i fredags tackade ja till! shohoo!! :) dock är dörren trasig och pga. special mått så tar det ett tag att få dörren och om den kommer när den ska så ska den komma i mitten av okt så vi räknar med att flytta in i början av nov :) Vi längtar sååå tills den där dörren kommer och har redan börjat kika igenom alla våra saker för att se vad vi har i kastrull, tallriks, gals och allt annat- väg :) är inte så mycket som fattas, skönt! och eftersom vi nu bor i ett litet hus på gården här hos min mamma som har två rum har vi möbler så det räcker och blir över för den lilla ettan! Är bara ett litet köksbord som saknas :) Någon som har ett över? (A)

När vi bestämde oss för att det var blg vi vela flytta till så var det just kvarnsveden som stod överst på önskelistan och den känns toppen att det är just där vi hittat en lägenhet! Och att vi nu på köpet kommer bi grannar med Amanda, Daniel och lilla Elin kommer bli kanon kul! :)

Så ja i november, förhoppningsvis, vankas det flytt för oss! :)

att räkna rätt är tydligen inte min grej..

Alltså jag har aldrig varit duktigt på detta med att hålla koll på exakt vilken vecka + dag jag är i, får liksom aldrig riktigt  till det.. dock efter att vi var på mvc i augusti trodde jag att jag fick till det då barnmorskan berättade att jag böt vecka på onsdagar och tyckte jag hade rätt bra koll! efter besöket i falun där vi gjorde ultraljud blev jag framflyttad tre dagar och tyckte jag fortfarande höll bra koll och jag trodde nu att jag var i v.19 men gjorde nyss en grej på libero.se där de räknar ut "så här ser din graviditet ut" och såhär blev det då:



Det enda jag fyllde i var det beräknade förlossningsdatumet och de borde ju räkna rätt? men att jag helt plötsligt var i vecka 21 istället för 19 gjorde mig lite paff, två veckor bara sådär liksom! Inget jag klagar över dock men jag måste börja lära mig att räkna så åtminstone jag har koll på vilken vecka jag är i! i början av okt är det dags för ett nytt besök hos mvc och då kanske jag kan få lite klarhet i veckoräknandet :)

dagens middag

Tittade på tv tidigare idag och jag älskar att titta på cake boss och se alla häftiga och häpnadsväckande tårtor de gör i det programmet! Buddy som det handlar mest om har nu också et matprogram, kitchen boss. och jag tittade även på det tidigare idag och fick en ide till dagens middag. blev alltså nån pasta grej i ugnen med lite skinka i och smarrigt blev det! I ett tidigare program såg jag hans fru göra sparris i ugnen och jag ville prova det någon dag så gjorde även det idag :) och till efterrätt körde jag enkelt på lite chokladpudding! jummi jummi! Vi var bara fyra stycken som åt så jag ser det som ett tecken på att maten var god då mer än hälften blev uppätet!



spark

Igår var det fredag och då kom overallen vi beställde förut och den är ännu finare på riktigt! :) Lade ner den i klädlådan vi har till lillen och det börjar ta sig nu, inte så mkt i klädväg kvar som behövs :)

Igår kväll när vi låg i soffan så började lillen sparka och jag bad Fernando sätta handen på magen och han kände hur lillen sparkade :') Jag tycker själv det är häftigt att känna med handen och det måste vara kul för Fernando som inte känner något i magen så han/hon sparkar :) och snart har halva tiden gått också :)

Fernando och jag står för middagen ikväll så ska strax kila iväg och handla :)

barnvagn beställd

Magen känns enorm dock ser den inte lika enorm ut som den känns så undra hur det känns när magen är bauta stor? men det kommer jag få reda på snart :) Märker iaf att den vuxit då jag ska böja mig ner för att plocka upp något på golvet, när jag sitter och böjer mig frammåt.. Märker detta rätt mycket då jag är på dagis och jobbar då man ofta böjer sig ner för att plocka upp saker. och mycket märks det då man sitter i sandlådan och böjer sig frammåt ^^

Overallen vi beställt har vi inte ännu fått men den kommer antingen imorgon eller någon dag nästa vecka :)  Och idag så är barnvagn beställd också :) (jag som hela tiden sagt att jag inte tänker köpa en ny vagn haha..) Den kommer ta 1-7v. att få hem så den får vi nog vänta på lite längre. Men det gör ju inte så mycket med tanke på att lillen inte är här förens om ca 20v. Men kul att få hem allt ändå och titta på hihi ^^ åhhhh vad vi längtar tills du är här Lillen! ♥

Såhär ser vagnen ut som vi har beställt :)


Väntar på att mamma ska komma och så vi ka köpa pizza sen och ikväll sen blir det att åka till bäsna för att titta på när min sötnos har fotbolls träning :)

Grattis! :)

Imorse när jag var och jobbade så ringde Sanna till mig (Emilias mamma) och jag tänkte inte mer på det utan undrade varför hon slog mig en singnal. Hon sa "Hej det är Sanna, eller ja, det är mormor Sanna!" Åh jag blev så lycklig för Emilia och Staffans skull att tårarna kom. Grattis underbara ni! Jag hoppas att allting har gått bra och önskar er stort lycka till med eran son! :)

10 månader

Idag har jag och min helt galet underbara Fernando varit tillsammans i hela 10månader! Tiden har gått jätte fort och jag kommer ihåg vad vi gjorde de första gångerna vi träffades och alla helt underbara minnen vi har tillsammans! :') ♥ Mot eftermiddag kvällen blir det ut för att äta lite fin mat och kanske hitta på något annat också? :) Fernando, om du bara visste hur mycket jag älskar dig!! ♥♥♥


I förra inlägget skrev jag också att vi ställt oss i kö hos tunabyggen och gjort intresseanmälan på en lägenhet och nu även en till, vi har inte hört något där än men det är inte så konstigt då vi precis gjort anmälan :) Idag ringde jag dalabo (de har lägenheter i kvarnsveden) och de hade en etta ledig, den är pytte liten med kokvrå men vi ska ändå åka och titta på den imorgon :)

Och kan ju inte glömma bort att säga att idag när jag låg och spanade in min mage lite så kände jag en liten spark och kort därefter kom den starkaste sparken (om det inte är armen eller något?) jag känt och jag såg till och med :o Man såg inte så mycket men lite lite så såg man en liten utbukting på min mage allt var över på ½-1sek men oh vad kul det var! Jag satte sedan handen mot magen och nästa spark kände jag, ih!! Jag känner ju i magen och så men vill att Fernando också ska få känna! Och det var så synd att han inte var i närheten precis när detta hände, men nästa gång lillen är i farten ska han minnsan få ha handen på magen så får vi se om han kan känna :D

shopping

Fernando och jag åkte till blg idag för att köpa lite saker till Lillen :) Idag var det säng grejer som gällde, det som blev köpt var spjälsängsskydd, madrass, filt, kudde, örngott och Fernando valde ett gossedjur, en katt :) Är riktigt nöjd med alla saker! Allt som kan ha mönster är med mumin, Fernandos favorit, och allt är jätte fint! :') Nu när vi börjar få ihop det mesta som ska köpas känns det så tomt utan Lillen här, vi väntar förväntansfullt och nyfiket på att få lägga ner Lillen i spjälsängen med allt till vi köpt idag och se om han/hon gillar det lika mycket som vi :) är ca 5månader kvar nu och oj oj oj vad vi längtar!! :') ♥ Blev en sväng in på dollar också och där hittade mini mini strumpor så blev några par sådana också att lägga till i klädsamlingen vi börjar få ihop i våran byrålåda :)

5månader känns så länge nu när man tänker på det men vi tror båda att tiden kommer gå fort fort fort! Och vi hoppas verkligen det för vi är så sugna på att frå träffa den lilla krabat som ligger och växer i min mage :') ♥

Vi vill också flytta ifrån Gagnef och skaffa oss något eget där vi ska få bo som våran egen familj och idag skrev vi in oss på tunabyggen och ställde oss i kö på en lägenhet. tror dock inte att vi får den pga av att vi inte har några ködagar ännu, men vi håller tummarna och annars finns det ju fler lägenheter. men denna verkade så bra jue så tummarna ja dom håller vi!! :)


Fernando stod för middagen idag och jummi vad smaskigt det blev! cos cos med kycklingspett i sås och grönsaker, underbart smaskigt! :)


sprattel sprattel

Har ett tag nu anat att det jag känner i magen är Lillen som rör sig och för varje gång jag känner den känslan så är jag mer och mer säker på att det är det jag känner och nu är jag 100% säker på att det är det! Alldeles nyss hade Lillen ett sprattel maraton där inne tror jag ^^ är en så häftig känsla att få känna honom/henne röra sig, man blir för varje gång påmind på nytt att detta inte är någon dröm utan verklighet, Fernandos och min verklighet! Känslan att det rör sig där inne är fantastiskt och att veta att det är ett liv, en människa där inne är ännu mer fantstiskt! ♥


Idag beställde vi även en söt overall som vi länge spanat in så nu är det bara att vänta på att den dimper ner i brevlådan :) Syns inte på denna bild men under fötterna är det även som tassavtryck ^^

RSS 2.0