Grattis David 20år!

Fyller din bror år idag?, "Nej?", Och så fyller han 20 år! :ppPP:pp:pPPPp:P


Hihi gjorde nästan en såndär grupp grej som finns på facebook, fastr jag skrev det bara i min status istället för att göra en grupp. jag menar, han fyller ju bara år idag och inte i morgon ;)

Men ja, som sagt så fyller då min bror 20 år idag :) och typsikt nog på en sändag så det blev inget besök på systemet för hans del ^^ jag tror jag också kommer fylla 20på en söndag btw..

Grattis bror :D (bild från i julas, julklappen är från björn men lite hjälp av annika och mig ^^)

packning

jupp jupp, nu packas det för fullt, väskan blir det bara mindre å mindra plats kvar i och det blir även flera väskor och maten ligger i kylen tills i morgon. känns som om det blir jätte mkt grejer, men igentligen har jag inte packat så mkt :O hmm.. undra hur det gick till? aja tror det blir bagen, en väska med köksgrejer (mat, kök, diskgrejer) sedan en sovsäck och madrass och troligtvis en kudde (om inte den får plats i bagen) i en sopsäck och sen så är det kylväskan :) Jag hoppas jag fått med allt då och att jag inte packat massa onödiga prylar som jag i annat fall brukar vara duktig på ^^ Men nu har jag iaf inte så mkt kläder med mig, de brukar jag annars ha för mkt utav när jag ska någonstans!
Nej nu ska jag fortsätta packa, men är inte så mkt kvar, mest tvätten som ligger i torktumlaren och typ tandborste å mat men har lite småsaker som kameran kvar å så :)

min egen skräck film, typ

Inatt var jag med om en ganska weird grej, men som ändå var rätt häftig om man tar bort grejen där jag blev rädd och där jag inte ser fram emot att gå å lägga mig ikväll.. Okej, nu ska jag försöka förklara så gott jag kan. En sak bara, Sofie var här igår och vi tittade på film, en lite läskigare och en komedi, dock var den läskiga inte så läskig att man inte vill sova själv sen. aja, sofie åkte hem, jag startade min radio som blev P3 för att sedan somna in. Sedan händer en grej, jag ligger och sover och drömmer allt detta men jag tror att jag och sofie tittar på en till film. På P3 berättar de en historia som heter "Fabriken" Och när denna 12åriga kille som kommit på denna historia berättar historien gör jag den till en film, allt han säger filmatiserar jag, fast i sömnen. Jag kan inte säga att jag hört denna historia helt rätt, men den "filmen" jag såg var as läskig! (några personer blir inskrämda av sina kompisar som skrämmer dem in dit, men väl inne händer en massa konstiga saker och väl påväg ut ringer de som skrämde in dem och ska gå in å leta efter dem men den sista personen som är kvar i huset, den person som jag har sett som "jag" i hela "filmen" säger neeeej! men de går in ändå och vipps så händer allt detta hemska för dem också..) alltså det kändes lite som sist saw filmen, man måste gå igenom hela huset (typ som han i saw gör, fast i denna behöver du inte rädda någon som han gör) och uder tiden händer massa läskiga saker och folk dör. hela denna "film" slutar med att jag och en person till ligger i en säng och gömmer oss under täcket och jag tänker inte berätta hur men den andra personen dör, så nu är det bara "jag" kvar. de andra som skrämde in oss ringer och jag springer ut och märker då att de är påväg in och ska gå igenom allt vi precis gått igenom. Innan denna "film" började satt det en berättare först och skulle berätta om denna historia så följ med om ni vågar.. typ. och i slutet när man fick se "mig" ligga alldeles blodig utanför fabriken och höra de som precis gick in skrika inne i fabriken så får man återigen se berättaren som typ säger att, jaha du vågade följa med i hela filmen å blabla.. Jag vaknar och inser att detta bara var en film jag såg och att det inte var på riktigt. men jag började fundera vart sofie var? och sedan när jag vaknade lite till kollade jag klockan och såg att den var 07 nånting och insåg att allt var en drömm. och hörde seda radion där de satt och pratade lite till om historian och det var då jag insåg att jag precis filmatiserat historien jag precis hörde på radion. dock vaknade jag rätt skärrad pga att det var verkligen asa läskigt! men jag måste säga att det var rätt fränt nu i efterhand att jag gjort en film av det jag hörde på radion. synd att det var en skräck historia bara.. nu kommer jag få svårt att sova inatt ^^

den såg inte exakt ut såhär men efter så mkt text kände jag att en bild behövdes ^^

betygs snack

det enda vi hade i skolan idag vara att vi skulle prata betyg idag. vi satt med två av våra BF lärare och pratade lite om betyg, våran utveckling sedan vi började, vad vi har tyckt om dessa tre åren och vad vi vill göra efter skolan :) Jag är rätt nöjd med mina betyg, de är dock inga topp betyg men jag är ändå nöjd :) Det enda som saknades med samtalet var att vår andra BF lärare som är våran klassföreståndare hade lektion och kunde då inte vara med. jag tycker det  var lite fel planerat.. men men, så äre la ibland :) Jag gick även för att prata med min psykoligi lärare som hade ett ? på vad hon skulle ge mig i betyg och jag blev arg! Hon skulle även mejla mig i början av veckan för att berätta vad hon bestämt sig för. hon hade inte gjort det för hon bestämde sig för att ge mig det betyg jag vill ha efter att ha läst igenom alla mina grejer en gång till. Så nu är jag lite gladare på henne igen. Och nu har vi bara en uppgift kvar i skolan! trodde det bara var en kvar förut också men då fick vi fler, men nu äre faktiskt sista! (om vi pockar bort paddlingen, men den är bara rolig så den tar vi bort) vi ska läsa om etik och moral tills religionen imorgon och sedan skriva om något ämna vi valt ut i boken att fördjupa oss lite i. dock skall vi skriva på lektions tid. så det är bra iaf.


CC ringde mig idag också, de ringde upp lite olika folk som varit i processen ett tag nu för att kolla upp om vi kan ändra något i min ansökan. de tjatade som vanligt på om min hårfärg och min piercing.. Jag vet vad de tycker och de behöver inte berätta det tusen gånger för mig. Jag sa att jag kommer troligtvis färga håret helsvart efter studenten men kommer att behålla piercingen. de sa då att det vore bra om jag efter att jag färgat håret gör om mitt kollage så jag inte har rosa hårfärg på det och samtidigt tar bort de kort min piercing syns bra på.  Men alltså på det kollage jag har så har jag bara rosa hår på 2 av bilderna och där syns det typ inte alls på en utav den (där hade jag inte heller rosa i luggen) och piercingen syns inte sådär kanon bra förutom på en mer typ profilbild liknande bild på mig (där det rosa syns bra) så jag tycker det känns dumt att göra om hela kollagen för att typ byta ut en bild! Jag kan däremot tänka mig att byta ut profilbilden jag har på cc hemsidan, det går snabbt och smidigt + att det rosa syns väldigt tydligt på den bilden. aja får vänta och se hur jag gör med kollaget tills det att jag färgat håret helsvart. mitt preliminär datum närmar sig också, den 21 Juni, 10 dagar efter studenten. så jag har vant mig vid tanken nu att jag inte kommer att åka då iaf :/ Men det känns så jobbigt med hela detta ibland! Jag vet själv att jag är en bra person för att ta hand om barn, stimulera deras behov och hjälpa dem och jag vet att jag kan ta hand om dem på ett bra sätt! och så tackar familjer nej för att jag har en piercing i läppen. De kanske istället får en au-pair som inte riktigt vet vad hon gör och åker hem efter någon månad? Jag vet att jag kommer stanna året ut så länge jag får en bra familj! Jag kommer inte åka hem av hemlängtan osv. varför varför varför får inte jag en familj? Synd att familjerna går på utseéndet och inte personligheten..

Björn 9år

Sen får man ju självklart inte gömma bort att min
lillebror fyller hela 9år idag :) Grattis Björn!



Sandö, SMO

Vi som gått brand och räddning fick chanset att åka till Sandö för att titta på en SMO skola som finns där. Jag började med att gå upp kl 04.00 i morse och planen var att vi skulle åka från leksand vid 5 men vi blev 20min sena så vi skulle ringa å fråga Hanna vart hon var och det visade sig att hon låg å sov när hon svarade ^^ aja iväg kom vi iaf, det var Jag, Annie, Hanna, Becka och Brolle :) Väl framme fick vi lite fika och vi började sedan våran rundvandring runt området :) Det första vi gick förbi var lite skumsläckningar i kontainer, på marken och i en bil :) Vi gick sedan vidare för att se lite olika lokaler och när de häll på att klippa i en bil :) Vi fick även prova gå en lite hinderbana inne i ett långt dass-smalt hur där det sat reglar så man inte kunde gå rakti igenom, det är alldeles svart där inne och det är det perfekta stället att lära sig använda tuber och mask på utan att vara i värmen. man kan också då lära sig att röra på sig, klättrna, krypa m.m. men hel autrustningen. riktigt smart grej! nånstans efter mer likaltittande var det lunch dags och hjälp hjälp hjälp vad god mat de har! fuskt fusk !! aja, efter maten fortsatte rundvandringen och vi fick se när de hade rökdykarövning, när de samlade in "olja" i vattnet som i deras fall var något som flöt på ytan och hur man sedan tar reda på det. vi fick även se en hinderbana och se hur de bygde upp skydd mot översvämingar.

Nu har jag säkert missat något men men så äre ibland ^^ + att jag börjar bli rätt trött nu x) Och jag måste säga att HELA denna dag har varit riktigt rolig! tillåmed bilresan dit var helt okej, den kan mäjligvis spårat ur lite på hemvägen, men äh vi skrattade och hade roligt :D räkna kossor men inte titta på kyrkor för då är man ner på 0, haha ja-a jag säger då de.. Och alla ni som kan få chansen att åka till denna skola och hälsa på tycker jag ska ta den. det var riktigt roligt att hälsa på och verkligen få se hur det ser ut och lite hur det fungerar och så. Just nu är vi vär där idag då så hade de bara en massa stora övningar överallt. Jag har ju haft mina funderingar på att senare i mitt liv jobba inom detta yrket och denna skola vill jag defenetivt gå isåfall! Det verkar sjukt kul samtidigt som den verkar väldigt lärande! Becka har sökt dit nu och jag håller tummarna för att hon kommer in :)

jag slänger in några enstaka bilder här under, men slängde in alla bilder på facebook om ni vill se fler :)




paintball

Började skoldagen med att vi lotsades gå på kolla och lekte en massa lekar :) Vi var klassen och indelade i grupper som skulle komma på aktiviteter menhade också dom nya invandrarna som kommit till leksand med, riktigt trevligt :) Var iaf sjukt roligt! :D Men måste nog säga att roligast var flygande vatten leken xD man blev blöt, men sjukt roligt! :D vi han även med fotbollar som går i fart med kanonkulor om inte fortare :O

Efter Lekarna bar det av mot sifferbo för paintball med klassen :D Haha gruvade mig rätt mkt innan, jag vela absolut inte bli träffad :O trodde det skulle göra svin ont! första gången jag blev träffad han jag inte ens reagera, jag såg grönt helt plötsligt bara :O haha xD inte kändes det att masken tryckte till lr nått heller, gick galant helt enkelt :) ( se bilden nedan, där blev jag träffad första omgången ^^) andra gången var inte heller så farlig då kulan bar snuddade vid armen och gick inte ens sönder. tredje gången fick jag slut på kulor och fick ge upp och sista gången körde vi alla mot alla och jag satt i typ ett hörn och hörde att någon var påväg till mig runt hörnet och siktade ditåt, såg att det var Kim men eftersom vi inte skjulle skjuta varandra så nära så sköt han aldrig, men nähä, jaha så sköt han mig :O från typ en meters avstånd :O Det lustiga var att det fakiskt inte gjorde speciellt ont. ( när kulan gick sönder som träffade min arm skvätte det upp på masken och in i munnen. jag rekomenderar inte smaken kan jag lova ;) haha) aja, det sved till lite gran när han sköt mig och med tanke på hur nära det var trodde jag att jag skulle få ett rejält märke, men när jag sedan tog mig en titt var det en litet rött märke och töck jag på det kändes det inte överhuvud taget :O måste haft tur med tanke på hur ngra av de andras märken såg ut.. Men en sak är säker, jag rekomenderar ALLA att prova på paintball! det är så jävla roligt!!!! jag vill åka å göra dettavarje dag om jag så kunde! så får du chansen någon gång, TA DEN!

Tack
BF3 för denna underbara dag! :D ♥

första skottet jag fick på mig hamnade alltså mitt i ögat fast alltså, inte i ögat då utan på glaset som ni ser :P haha lustigt, jag såg inte alls att det kom ett skott förens jag såg grönt på ena ögat x)

Måndag, pang

Jag vet att jag är några minuter sen nu, men jag tänker berätta lite kortfattat om min mådag :) Började med att ajg försov mig, igen xD haha jag är expert på det jag.. Mamma hade vinnit en klockradio i nå lotteri jag fick så tänkte prova den nu så höll på med den för nån timme sedan men insåg att vi inte hade batterier som passar hemma, så ska försöka införskaffa det i morgon :) Aja, väl framme vid skolan var det dags att åka till skjutbanan i rättvik för lite skjutning :) Måste säga att jag är riktigt nöjd med min skjutning där idag! :D Lyckades tillåmed träffa mitt i mitten en gång :D och alla andr var faktiskt också inanför träff området ;) Vi fick prova på hagelgevär, älgstudsare och sen tror jag det sista kallas för salongsgevär? Aja riktigt roligt var det! :) Jag är osäker på om jag prövat hagel förut, men älgstudsare har jag då inte provat, nu var det dock den mildaste varianten men det var najs med lite drag i det hela :D Är riktigt näjd med dagen där! Fick också ett papper utskrivet på hur man träffade då vi sköt med älgstudsaren :) Haha sen tyckte nån gubbe där att jag hade sån bra hålling när jag stod med gevären, det såg ut som om jag var någon från en instruktionsbok sa han x) haha, ja vad ska man säga om min hållning och mina (tycker jag) fina träffar? Jag säger nog att jag fått allt ifrån pappa :D Haha, så nuru pappa får vi allt ut å skjuta någon dag snart igen :D

Slänger in en bild från Annie också, vi tog grupp bild i slutet :) Men ska försöka
ragga lite fler bilder ifrån damen sedan. Annie tog ju faktiskt en del :)


Lördag

Igår var det lördag så idag är det alltså söndag. Igör bjöd dagen på lite målning hemma hos Emilia då Fabbe ska byta rum :) Sedan hem och förga håret i sen kasta sig iväg hem till Jenny :) Där käkade vi lite och spelade lite spel, riktigt trevligt :) Jag skjutsade sedan iväg dem till blg för utgång och hämtade dom i natt :)
Och ja, idag är det söndag. Kanske blir det att jag följer med till insjön på tårtkalas :) var meningen att det skulle vart ute med det regnar ju, såklart :( Men blir säkert trevligt ändå :)

Kanske inte sysns så bra på bilden, men nu äre iaf färgat! :D och
det är INTE brunt med aprikos färgade slingot, utan nu är det faktiskt
svart med typ lila/rosa slingor :D mkt mkt bättre!

arg och besviken!

Har fått reda på lite betyg idag, jag är nöjd med engelskan där jag har ett klart G och i religionen verkar det också som att jag får ett G puh, dock fick vi en till uppgift men hoppas jag ska klar den. Men sen när vi skulle få reda på hur vi ligger till i psykologi blev jag faktiskt arg! Jag trodde jag skulle få ett VG i betyg med tanke på att jag fått VG på ALLA mina grejer förutom den sista vi gjorde nu somm jag fick G+ på. dock fick jag VG på halva den. Jag var nöjd ändå å trodde jag skulle få ett VG i betyg med tanke på att alla andra saker har det betyget + halva den sista. men så säger hon att hon inte vet vilket betyg hon skulle sätta på mig!? DÅ blev jag arg! inte lite utan arg på rikigt! och besviken! Jag trodde verkligen jag skulle få betyget jag vela ha och nu vet hon inte :O Jag hoppas verkligen jag får betyget jag strävar efter, annars kommer jag bli ledsen på riktigt! Jag menar, hade jag fått G på alla grejer och sedan ett VG- hade hon ju inte direkt gett mig ett VG, right? nej precis.. så åh, ursäkta mitt utbrott och jag kanske tänker helt fel, vad vet jag!? men åhhh jag blev arg och behövde skriva av mig lite bara!

Så ja, min psykologi lärare jag tyckt om hela året har nu blivit dissad! enda räddningen är om hon ger mig betyget jag vill ha! Så japp, där rök min glada fredag! Men får la försöka släppa det och försöka se framemot helgen och nästa vecka som gör en rivstart med roliga grejer! :D

slut!?

Sådärja, nu var den sista uppgiften som ska lämnas in i skolan inlämnad! Och nu håller jag tummarna för att de inte ska hinna ge oss några fler under den korta tid som är kvar! Skönt skönt skönt, inge mera pluggande nu alltså :D eller ja, det beror ju på ifall min lärare nöjer sig med denna jag skickade in nu..? ig på projektarbetet tror jag så hoppas på att denna grej ska rädda det! hoppas hoppas hoppas! annars vette fan allts..

åh inte han jag färga håret idag heller, typiskt :/ tror inte jag kommer hinna med det i morgon håller så håller tummarna för att jag ska få till det på lördag1 vi inte inte inte ha denna urblekta färg med massor av utväxt!

och imorgon är det betygssnack på engelskan. jag gruvar mig rätt mkt för det! dock är jag nöjd över resultatet på nationella. jag trodde jag skulle ligga på ig eller g- men jag fick faktiskt ett helt okej G! :O haha där ser man ^^ man kunde få olika slagt betyg och på G betyget fanns det undre, mellan och övre. Jag fick mellan :D låter kanske inte som ett bra betyg men jag är helnöjd! :D bra det att vi gjorde ett gramatik prov i måndags jag inte pluggat på så vill nog inte alls veta hur det gick på det. aja får reda på det i morgon iaf.

Inte har jag fått nå mer matchningar från staterna heller :/ verkar gå segt som tusan! Önskar att jag själv kunde hjälpa till att hitta en familj, då hade jag letat arslet av mig! jag vill så jätte gärna åka att jag börjar tvivla på om jag verkligen kommer iväg? visst an får vara max 28år för att få åka så jag har några år på mig att vänta på den rätta familjen, men kul  att inte kunna göra något fram tills dess bara för att jag väntar. Nej jag vill ha en familj nu, som en blixt från en klar himmel! och jag vill åka så fort som mäjligt också. skulle det vara så så kan jag åka direkt efter studenten! bara jag får familjen jag vill ha! Jag ber nu till dig där uppe att uppfylla min största dröm! det skulle betyda så läskigt mkt för mig att få komma iväg! Så snälla snälla hjälp dem i boston att hitta den rätta familjen för mig!? Amen!


sista provet!

YES! Idag skrev vi det SISTA provet evahhh på gymnasiet! Ni anar inte hur sjukt jävla skönt det känns! :D Dock vet jag inte om det gick så bra men jag ska inte göra några fler! det känns verkligen nu att allt börjar lida mot sitt SLUT! Enda som är kvar nu är att jag ska skriva en personlig reflektion tills i morgon om mitt och annies projektarbete och på tisdag ska vi ordna aktiviteter i grupper. Min grupp är typ klar så ja, inte mkt kvar att göra helt enkelt :D Dock har vi en del roliga aktiviter kvar! skjut i rättvik, paintball, åka till sandö, paddla, avslutningsmiddag, flakfixninga å ja allt det där! läääängtar :D



Usch ja! Ska försöka hinna med å färga håret idag också. är ju typ brunt med aprikos färgade slingor, inte riktigt det som va planen xD de svarta har jag inte färgat på jätte jätte länge med det rosa åker ur typ på en gång :( så efter studenten tror jag det ryker och så blire helsvart istället :) Sola vill jag göra också, i massor! vi bli brun brun brun till studeten! Men om ändå den där solen kunda ta å komma fram nångång..

markus fast ingen markus?

vi har gjort en upptäckt för sisådär några minuter sedan min älskade söta lilla markus är en tjej :O öhm, liksom jaha? hur ska man reagera på det? har skrivit med några personer nu och känns helt total fel att skriva hon och inte han! Frågan jag fick nu är hur gör jag med namnet? kan hon heta MARKUS fast det är en hon? Känns ju sjukt fel att inte säga Markus när hon heter så om jag knappt inte klarar av att skriva hon istället för han i denna text! ( ni skulle bara veta hur många gånger jag skrivit om xD ) Får allt fundera på det där ett tag.. problemet är ju bara att det är en Markus..

Passar på att slänga in några av de bilder jag har på honom (henne)
min lilla plupp ♥








All the crazy shit I did tonight..

.. så börjar låten jag nyligen börjat lyssna på :) Den brukar gå på radion och ni har jag finally tagit reda på vad det heter :) Den spelas på högvarv från och med idag blandat med mmin andra favorit låt jag har just nu :) Lägger ut båda två så kan ni lyssna :)

Förövrigt idag så vaknade vi redan i skolan, gick  satte två av våra lakan som sedan blev nertagna av vaktmästaren. han sa att det var för tidigt och sen klagade på att det var så dåligt och att vi borde kunna hitta på något bättre.. fy fan, om han sätter upp något inom en snar framtid kan jag säga att då åker det NER! aja på måndag får vi sätta upp dem å då åker dom upp kan jag lova! + att vi har några fler som vi kommer sätta upp undan för undan ;)

haha justja Annie och jag satt å skrev på våran rapport idag och gick till idrotten vid 13.00 men insåg att vi missat halva, så vi fick bara spela fotboll idag och de andra fick spela både fotboll och brännboll. aja sådant som händer om man inte kan schemat ^^ Kul med fotboll vare iaf :)

David Guetta, Kid Cudi - Memories


Travie McCoy - Billionaire

sova på allé

Spenderat dagen i skolan sedan 13.00 idag :D Och ni ska bara veta vad vi haar för oss xD Det är färg på tyg och vissa människor :O Och btw, för er som inte vet så är annie kittligt! så henne kan man kittla :D skiiiit skoj :D Och om ni ska leka kurragömma på allé någon gång kan jag medela att det inte finns så många gömställen, men äh vafan, det gick änd jue :D haha bara ett problem med att sova här.. jag har engelska prov i morgon, jag har INTE pluggat och jag kan INGENTING så snälla önska mig lycka till i morgon..
nä  nu ska vi fortsätta att ha riktigt roligt och mysigt :D bilder kommer iaf på fejjan inom en snar framtid och förhoppningsvis dyker det upp någr här också ^^

dansmatta

Haha jag fick dansmattan att fungera tillslut! :D u har jag dansat i typ en timme och svetten rinner och jag är helt slut! Det är sjukt skoj å dansa! :D Men skulle behöva fixa ett nytt spel, börjar tröttna på låtarna rätt rejälv nu! Har dansat till dessa i över ett år nu.. Men har en lite plan förstår nu (som så klart bara jag vet), moahahaha ;) aja jag behöver iaf ett nytt spel så ska jag försöka dansa oftare, är ju både kul och ger bra träning, två flugor i en smäll! :D ska bara försöka skramla ihop pengar först.. 

Såhär heter mitt spel, så om ni skulle råka se något annat som inte kostar
allt för mkt och passar till wii, får i gärna höra av er! :D

läser du min blogg? kommentera så jag vet

Hej!
Nu är det såhär, jag är lite nyfiken på vilka som läser min blogg!?
så du som läser detta läser antagligen min blogg, iaf nu. så snälla
lägg till en kommentar med erat namn så jag vet vilka som läser :)

förövrigt så sitter jag just nu med psykologi uppgiften som ska in på söndag. Ja hör å häpna jag skriver två dagar innan :O jag skrämmer mig själv lite faktiskt! (+ att jag har redan gjort två andra uppgifter som inte ska in förens nästa vecka! cooolt va? :O ) nä, nu måste jag fortsätta! jag hoppas jag blir klar snart för jag håller på att hungra ihjäl här! men orkar inte avbryta och tappa all fokus genom att laga mat..

klassfest + baren

Yeh! Igår blev det klassfest med bästaste klassen BF3! Vi började med en riktigt rolig stund hemma hos Lina och åkte sedan vidare till baren. tänkte slänga ut lite bilder istället för att skriva, har dock inga bilder fån baren.







vankas det bröllop snart måntro?

Idag har jag hittat mannen i mitt liv, manen till mina barn och den man jag kommer begravas bredvid. Japp! Jag sa till christoffer att han va så söt med barn och att jag vela ha han som pappa till mina barn och oj vad vi har planerat! Enligt han kan jag dock inte åka till USA ett år, men med lite övertalning kommer det gå galant! :D vi kommer sedan att skaffa mins 3 barn och max 5. han vill ha något enkelt namn som erik, emma medans jag tycker om liam och summer. aja får vi fler barn har vi lösningen där. vi har också listat ut att vi ska bo i en lite större stad. Han kommer att klippa gräset medans allt som har med ved att göra blir mitt ansvar. Christoffer verkar dock inte så förtjust i hela den där grejen med bröllop, men efter ett förslag med ett 5mins bröllop i typ jeans och t-shirt sa han då inte nej iaf ^^ sen det där med att begravas bredvid varandra, jag vela ha en rosa gravsten och han en vit och christoffer löste det galant! jag sa att vi fick ha hälften var men han tyckte det vore mkt bättre att blanda, så det ser ut som en polkagris! Och med tanke på att jag älskar polkagrisar sa jag inte nej till den ideén. vi vill också båda bli jordbegravda. ja-a så just nu ser jag framemot min och christoffers framtid och våran första dejt blir på torsdag! önska oss lycka till! :D




------------------------------------


Ja, sen igår skrev jag att jag skulle klippa mig hos farmor idag. detta blev resultatet:
en kortare lugg jag faktiskt kan se fram under ^^


min lugg

Yeh, jag klippte mig igår om jag inte minns fel och min lugg är fortfarande för lång! Jag klippte mig själv när jag senast var i sthlm, det blev spikrakt och precis som jag vela ha det i rätt längd å allt och det tog max 3min, och ja då är jag allvarlig! Igår tog det kanske 5min, men den är fortfarande för lång + att den inte blev rak. jag gav upp innan den blev för kort (man lär sig av sina misstag) och ringde farmor idag och frågade ifall hon kunde klippa mig. I morgon åker jag hem till henne för att klippa mig :) som ni ser på bilden, lite lång. men jag försto dinte hur jag stod ut med tanke på att jag klippte fakitskt av några millimeter igår :O haha aja, om jag kommer ihåg ska ni får se resultatet i morgon ;) men nu ska jag pysa å borsta tänderna sen ska jag åka å hämta mamma å jörgen i moje. tjing tjing!


fiska

Pappa ringde mig i morse och frågade ifall jag vela följa med han och Lucas ut på en liten fiske tur, och det säger man ju inte gärna nej till! :) Vi hamnade vid en myr ve grönplan och vi fick faktiskt alla en varsin fisk, och pappa två :) vi åkte sedan till själva grönplan där pappa är å jagar varje år för att laga lite käk och skjuta lite med hans bössa, alltid lika roligt :) Hag lagt ut typ alla bilder på facebook men tänkte slänga in någon här också :) så ja-a, här kommer då lite bilder ifrån den riktigt trevliga och mysiga dagen :)








MJ grejer

Tihi, mamma har köpt ett par riktigt snygga leggings till mig! :D TACK! Det är Michael Jackson på dom :O :D Har dom på mig nu ^^ Sen fick jag också tre stycken MJ tavlor av jenny, TACK! :D, och jag har målat av en utav dem :) Så tänkte visa lite bilder på dessa två :)


Här är leggingsen som ni kanske ser :D ÄLSKAR dem :D ♥

Och här är tavlan och den jag ritat :) jag har dom haft papperet på tavlan
för att få till konturerna och har sedan gjort skuggningen själv, rätt nöjd faktiskt :)

nya kläder

Nej, jag är ingen modebloggare som alltid lägger upp vilka kläder jag har på mig varje dag. jag är inte ens intresserad av mode utan jag har de kläder jag vill ha! Men det var lite roligt när jag shoppade med mamma häromdan för hon valde kläderna (som jag ifall jag gått själv aldrig skulle ha provat) jag skulle prova och förvånandsvärt så gillade jag det mesta och det fick också fälja med hem :) så tänkte visa vade det var för kläder(fast mest för att markus tjatade), och jag ursäktar bilderna x)


Jag tror att om jag skulle vart några av dessa kläder själv skulle det vara leggingsen och skjortan. men inte klänningen och jackan. men ser framemot att ha lite nya kläder att använda :) jag funderar dock på att kanske ha jacka till studenten, ska se om den passar med klänningen först. så ska vänta med och använda den. och klänningen känns som en lite "finare" så ska se när jag ska ha den också. men kläderna på övre bilden är perfekta och sköna kläder att ha till vardagen :)

Jag lyckades med det jag trodde var nästintill omöjlligt

HAHA! :D Jag fick ju en rätt stor affich av Madde på Johnny depp och trodde inte jag hade plats i mitt rum för att få upp en sådan stor med tanke på att mina väggar typ är fulla med bilder. med TADAHHH! Jag lyckades :D Jag flyttade på en tröja så jag kunde flytta den vita jag haft sedan innan och nu fick alice in wonderland affichen också plats :D


Glad! Och Grattis Pappa!

yeeees! Jag och mamma har käkat på Peace and Love cafet idag, mysigt :) Sen skulle
vi leta studentklänning åt mig men hittade bara en massa annat som blev shoppat, byxor, klänning, skjorta å en jacka :) Vi gjorde sedan ett sista försök om en klänning och jag provade en jag tittat på ett tag nu men som såklart är i fel färg (guld och svart) men det visade sig att den fanns i helvitt också! :D Så nu har jag beställt en såda :) Hihi, finally! :D Sen har jag också köpt ett halsband åt markus och en leksak :) Lyckad shopping runda! :D Tack mamma! <3

Sen fyller pappa 45 år idag också! :D Jag och Davisd ska bege oss dit lite senare för att fira han :) Men först ska jag åka å hämta Björn i skolan och sedan ska jag till tandläkaren. Så grattis pappa idag! :D


Bilden är tagen i sommras då vi spenderade våran årliga rog vecka vid rog :)

det närmar sig, på riktigt!

Ihh ! Ni skulle sett mitt smajl nyss :D Jag är ju super trött på skolan oh idag var jag å hämtade plakatet å det jag beställt :) Och jag fick ju mössan och mjukiskläderna förut och det gav mig en lite känsla om att yes, nu är studenten snart här. men nu när jag fick dessa saker känns det verkligen på riktigt att det är snart! Jag känner verkligen känslan av att det är SNART! (39 dagar för att vara exakt) ihh jag kände lyckan av att det snart är över :D Jag är nöjd med mitt studentplakat också :D hjäääääälp vad jag längtar till stundenten nu då jag får användning av alla grejer :D Ser verkligen fram emot den dagen! :D ska bara försöka hitta en klänning nu också.. är la typ det enda som är kvar skulle jag tro? eller ja sen är det la skor å nått halsband också kanske, men det brukar alltid lösa sig :) Som sagt, ska ligga hårt på att hitta en klänning nu! Studenten här kommer jag!! snart.. + en massa andra! :D Det kommer bli helt jävla sjukt awsooooome! :D YEJJ!!! :D

låt tips

Har kärat ner mig i dessa två låtar just nu ♥

Avril Lavinge - Alice


Joshua Radin - I´d rather be with you

30 April / 1 Maj

Sista april spenderades i Sofies stuga vid Långsjön med Sofie, Jenny, Andreas, Britta och Henrik :) Vi grillade, spelade lite spel och jag har verkligen haft det jätte jätte trevligt! :) Tack alla! Måste säga att jag och sofie fick till det riktigt bra där ett tag när vi spelade barn charader men snubblade på mållinjen, men vi är lika glada ändå :) Sen spelade vi också rappakalja och det är ju alltid lika roligt! Och som jag tror dom flesta vet är jag läskigt mörkrädd! Och det fick iaf ni som var med bevis på igår kväll! Jag och jenny hade varit på dass och skulle gå tillbaka till stugan, alla andra var också ute men det vi inte var beredda på var att britta hoppade fram bakom en sten och skrek sjukt högt! + att det va bäcksvart ute!! Jag gick ju så klart först och jävlar vad rädd jag blev! :( Sådär rädd har jag fan inte vart på, ja jag vet inte sen när.. Jag kände först hur jävla rädd jag blev och skreeeek men trodde det var över då jag på en gång upptäckte att det var britta, jag kände typ 2sek efter att jag skrek att det gick som en värme våg genom hela kroppen! Det började nere i tåna och gick hela vägen upp (jätte mysko och läskig känsla!!) och sedan kom panik känslorna! Och i ren försvarmekanism reagerade jag på ett sätt jag själv inte trodde jag skulle göra, jag slog britta :O Och mkt mkt hårdare än vad det var meningen kände jag precis när jag slog till. jag schokade nog britta ordentligt när jag slog henne, för jag slåss inte. Jag vet inte hur jag ska förklara men jag var så jävla rädd att precis efter att jag slog britta började tårarna komma.. och fastän jag inte frös så skakade jag som man gör när man typ huttrar, fast typ i benen och lite i resten av kroppen, jag kunde inte heller få det att sluta :O Så jag rekomenderar alla som inte vill få ett blåmärke på axeln (eller ge mig en halv hjärtattack) som britta fick, skräm mig inte sådär! JAg kan inte beskriva hur rädd jag blev, och den där känslan i kroppen av rädlsa har jag nog inte känt förut. så snälla snälla jag ivll inte bli skrämd sådär igen. Men som sagt, annar har kvällen varit hur skoj å trevlig somhelst :)

Och idag är det första maj, vi tog det lugnt på morgonen. Britta och Henrik åkte rätt tidigt för britta skulle jobba. vi andra käkade frukost å gjorde lite eld. sen la vi oss i våra sängaar och kikade på film, först avatar (så grym film ännu en gång!) sedan tog vi en kladdkake paus och sedan blev det att vi såg 10 things i hate about you :) Sedan blev det matlagning och städning och sedan hemfärd. Och ikväll ska jag på bio med Karin, remember me :) ska bli riktigt trevligt, så det ser jag framemot :) nu ska jag packa upp lite saker och sedan börja göra mig klar :) pussen på er!

(om jag orkar lägger jag in lite bilder från stugan i ett annat inlägg nån dag)

RSS 2.0