ny väska

Alltså, hihi, nu har jag shoppat igen ^^ hittade en väska jag föll pladask för i söndags och nu bestämde jag mig för att köpa den! Jag köpte även ett halsband till min lilla Markus, hårsspray som tydligen skulle passa bra till färgat hår (den skulle tydligen bevare färgen i håret samtidigt osm den också fungerar som solskydd, alltså bleks inte håret lika mkt i solen. så hoppas att det fungerar), heat-protection för att ha till håret när jag plattar det och eftersom jag sa se eclips idag med Karin och Sofie så köpte jag lite snören och en bonaqu :) Imorgon efter peace and love "flyttar" jag hem till Karin i falun så ska packa en massa grejer idag, så slipper jag ha med allt på peace and love imorgon, och vi ska ändå se filmen i falun :) Jag känner att denna veckan kommer bli sjuuuukt najs! :D
Näj nu ska jag gå å packa en massa grejer i min fina nya väska (oh så nöjd jag är att jag faktiskt köpte den! :D)


sommklädd

Vacker väder ute! Och roligare blev det med nya sommarkläder! Puss på er ♥






två dagars shopping resultat

Joni, igår var jag på kupolen med Emilia och Amina för att leta lite nya sommarkläder (vore också skoj att ha något nytt till peace and love) jag hittade en väska och ett linne eller tunika eller vad det nu var :) Var där idag också med Emilia och Amina :) Och idag hittade jag ett par shorts och en t-shirt :) Riktigt nöjd med köpen och uhh så skönt med något nytt :D


svart dåra

Nu har jag färgat över min lugg, den är nu alltså svart svart svart! känns väldigt ovnt måste jag säga :O Men det blev rätt bra ändå tycker jag :) Vill dock ha mitt rosa men hela den där usa planen jag har verkar spricka då.. dock har jag en rosa slinga kvar men den kommer så småning om bli svart den med, ska bara göra slut på den rosa färgen först..


Övre bilden: Här är sista bilden på mig i rosa lugg. Jag vet jag är såååå snygg! ;)
Dock syns det inte så bra eftersom den är tagen med webcamen på datorn och
så är den uppsatt.

Nedre bilden:Här en en bild för ån dag sedan, där ser man hur det rosa
i min lugg brukade se ut :)




Här är min lugg helsvart! alldeles nyfärgt! syns kanske inte så bra här
eftersom den är uppsatt, men det enda rosa som finns kvar i mitt hår
nu är slingan på sidag ( som inte alls syns på denna bild)



svart lugg nu allts, japp! Nä nu ska jag grädda vofflor, hejdå!

-o-o-0-

Har ni någon gång sett en film/serie och efter känt att ni vill vara precis som någon utav personerna i filmen? Ni vill vara som han/hon, bo i samma hus, stad, ha samma kompisar, ja helt enkelt leva denna persons liv för det verka så "perfekt" (iaf i slutet av filmen)? Det har jag, och 5min efter att filmen är slut inser man att man inte alls är som denna person, men skulle inte ha något emot att vara. Jag har känt så ett antal gånger, men sen när jag tänker efter så trivs jag rätt bra med hur jag har det också. Och ja, det finns saker jag skulle vilja ändra (men de flesta har la saker de vill ändra) men vill jag ändra det får jag la ta å göra det då! Så eftersom jag hittills inte har ändrat allt jag skulle vilja ändra, fast jag kan göra det nu. Hur gärna vill jag då ändra på det? Jag är iaf nöjd med mitt liv även fast det finns en massa saker jag vill göra lite ändringar i, och det kommer jag göra, så småning om. :)

Michael Jackson

Idag är det ett helt år sedan. Det var under Peace and Love festivalen i borlänge. Jag kommer ihåg att alla gick och pratade om att michael jackson var död, de flesta trodde såklart att det var ett rykte. Det gjorde jag med, men var ändå osäker och hoppas på att det bara var ett rykte. Jag fick sedan reda på att detta inte bara var ett rykte, utan verklighet.

Jag är inte MJ´s största fan och fram tills den dagen han dog visste jag inte så mkt om honom förutom hur han såg ut, att det var han som gjorde moonwalken, att han blivit anklagad för sexuella övergrepp på barn och att det var han som gjort låtarna thriller och man in the mirror jag lyssnat på i några år. Efter hans död började jag att lyssna på hans musik för att se vem han var, jag var helt enkelt lite nyfiken på den såkallade "The King of Pop" jag insåg snabbt varför han var en sådan stor förebild inom musiken! Jag fastnade direkt för hans musikaliska talang och för att inte prata om hans dans talanger! Jag inser att Michael Jackson faktiskt blev kallad "The King of Pop" av en enda anledning, HAN VAR "The King og Pop" och så var det bara. Michael Jackson visste vad han gjorde, han kunde alla sina låtar in och utantill.

Michael Jackson verkade leva ett hektiskt liv med anklagelserna för de sexuella övergeppen (som jag faktiskt inte har någon som helst aning om ifall de är sanna eller inte?), tre barn att ta hand, att aldrig kunna gå någonstans utan att ha en massa paparazzis omkring sig och hans karriär som rullade ett avslut med 50 shower i London som var slutsålda! Jag förstår att allt detta känns och det är jobbigt, det är bara så tråkigt att han inte han göra sina shower, varva ner och fortsätta sitt liv med sina barn, att få se dem växa upp. It´s just so sad..

Jag beundrar Michaels Jackson för hans musik och dans. Jag tycker att den är helt fantastisk! Jag undrar om någon, någonsin, kommer att kunna bli lika stor som honom? Jag kommer resten av mitt liv njuta av att hans röst spelas ur mina högtalare och att mina ögon får en sådan vacker syn som att beundra hans dans.

Jag vet att det finns en massa massa rykten om att han har fejkat sin död. Och visst, innerst inne så hoppas jag att det är sant. Men jag skulle också bli arg om han om tio år "återuppstår". Hur kan man göra en sådan sak emot sina fans, och hela världen? Och om det nu är så, så verkar inte hans barn eller familj veta om att han lever. Det vore hemskt mot hela hans familj men framför allt barnen!

Michael Jackson, du är The King of Pop och kommer alltid att vara! Jag hoppas att du har det bra vart du än är. Jag vet att du sitter där uppe någonstans och iallafall får se hur dina barn växer upp. Och se hur saknad du är här på jorden. Vi sörjer dig, vi saknar dig. Jag sörjer dig, Jag saknar dig. Och jag älskar din musik och dina underbar mooves.

Rest In Peace Michael Joseph Jackson












Dina tre vackra barn :)


Min outfit för idag.

22/6-2010

Igår var mitt prel. datum för USA. Jag skulle alltså ha kunna varit i USA NUUU! Men nej, det är jag inte.. JAG vill så sjukt gärna åka så åh... jag har tjatat om detta tusen gånger men snälla ge min en familj! jag ber er på mina bra knän!! Jag är iaf på väg att gå med i en till organisation :) hoppas att det händer något då!

Jag jobbar på peace and love också. menidag kändes rätt värdelöst? Vi började med att klippa lite matkuponger, skriva ut å laminera kartoer och scheman. men efter lunchen blev det långt lunch och jag å två tjejjer gick å köpte glass ^^ väl tillbaka satt vi å lat och efter att jag insett att jag inte orkar sitta där å vänta på ingenting så åkte jag hem. (jag hr rätt fria tider och vi hade inget å göra för hon vi jobbar åt va på en kurs och skulle troligtvis åka hem då hon kom tillbaka) så jag åkte upp till pappa en sväng :) Väl hemma blev det lite mer målning av taket. jag tror det måste målas en tredje gång .. och detta är då inte ens halva taket som är snart klart..

Satt nyss å läste lite gamla blogginlägg om hur min praktik på lillpigan var. och OJ OJ OJ vad jag saknar dem! De var så snälla å gav mig en ros på studenten också! tack ♥ Och näste vecka ska jag hälsa på, hihi läääängtar! :D

nu ska jag snacka klart med ***.. på msn (haha gjorde sådär för det blir mkt roligar så ^^ (jag vet jag har dåligt humor..) moahaha... ) och sedan måste jag duscha. pussen ♥

måste bara säga att jag drömde en wierd dröm inatt :O

Och idag har jag haft mitt körkort i 5månader :D

jag vill börja måla

Igår kväll åkte jag och Sofie hem till Britta för att kika på film. Vi såg Wallander - Arvet :) Jag lyckades denna kväll också tappa bort mina nycklar men brittta ringde mig i morse och sa att hon hittat dem :) Så ska ta mmig en sväng till henne idag men först ska jag ta mig en sväg till blg för att skjutsa annika, carro å fanny till kupolen. Jag skulle också vilja hinna med å måla mitt tak. Men då måste jörgen ha tid att hjälpa mig ta ner lamporna först.. haha mitt rum kommer se ut som ett barn rum, med en massa olika färger xD

När jag skulle gå å lägga mig igår så såg jag framemot att inte behöva vakna av någon väckarklocka som jag gjort i över en vecka nu! Jag somnade och det gick kanske xh tills det knackade på dörren. Jörgen undrade ifall jag kunde skjutsa hem Madde och Patrik till insjön. och visst det kunde jag. Väl hemma igen var klockan 4 och jag sov som en stock ända fram till 13.00 :O Haha oj oj oj, så länge har jag nog aldrig sovit förut :O Men OJ vad välbehövligt det var! Att äntligen få sova ut var underbart! Nu är jag pigg å kommer orka med allt vad denna vecka har att erbjuda :) Dock håller jag på att tappa rösten.. Håller tummarna för att det ska bli bättre och att jag ska sluta hosta!


Nämen titta, bilder

Slänge rupp lite bilder från dagen som gått.



Björn hade skolavslutning idag :)


Vi syskon :) ♥


"Nu är jag fri" Var Björns bra utvalda ord när avslutningen var klar ^^


Jag i min nyköpta klänning :)


Eva Louise Pettersson Eld, det är jag det :)


Haha x)


Du och Jag ♥


Är vi inte bedårande? (A)


lite kort om min onsdag + annat

Hänt idag då? Jo jag har jobbat, som igår, på peace and love :) riktigt roligt att faktiskt ha något att göra på dagarna! Sen åkte jag på björns skolavslutning sen hem för fika och sedan till blg för att måla på mammas jobb :) Jag tänkte slänga in lite bilder från avslutningen, men annika orkade inte leta reda på kameran.. aja får se om jag orkar lägga upp dem sen? Nu ska vi iaf snart käka :) Och i morgon ska jag jobba igen och på eftermiddagen ska jag var lite barnvakt åt mathilda, ska bli riktigt roligt! :) Sen efter det vet jag faktiskt inte vad som händer, men det visar sig :) vet inte riktigt vad jag ska skriva så istället för å babbla om en massa strunt så säger jag hejdå. Hej då :P

nytt plagg, najs!

Alltså nej jag vet, jag har sagt att jag inte är någon "mode bloggare" Och nej det är jag inte heller. Jag vet inte ens om de kläder jag lägger ut bild på är i mode? Men jag lägger ut mina kläder ibland för att jag tycker det är lite roligt. Och idag, efter att jag jobbat lite åt peace and love, vart till mammas jobb, sedan hem och sedan tillbaka till blg för kupolen med mamma, annika, björn å hans kompis för lite shopping åt björn inför ksolavslutningen i morgon så hittade jag ett nytt klädesplagg jg föll pladask för! Jag älskar den/det(?)!! Jag vet inte rikitigt om det är en skjorta eller klänning? Men med luvan på ser det faktiskt ut lite som en valig tjocktröja också, iaf lite grann.. Jag tycker om det så mkt redan nu att jag tror att den kommer bli en utav mina favorit plagg ^^ Den kommer bli najs i sommar! Och den passade bra till ett par typ svarta nylon leggings som slutar på mitt på vaden. Hihi så jag ska ha den i morgon! Dock vet jag inte om jag har några skor som passar? :O aja det blir morgondagens sak att visa ;)


Slappare dag än idag kan inte existera..

..  började med att gå upp kl 04.00 jiho eller nått? Åkte iaf till gävle för att hämta Annika :D♥ ska bli riktigt roligt att ha henne hemma hela sommaren :) och resten av dagen har jag mest spenderat med att titta på sex and the city :) Har lånat de tre första säsongerna av Hanna och har hittils (idag alltså) tittat på tre skivor :O haha det blev en del avsnitt, men jag kände att en riktig soffliggar dag behövdes! Och nu har jag precis satt i laddaren till batteriet på min mopen (håller tummarna för att jag gjorde rätt nu bara..) för jag ska till tandläkaren i morgon och det finns ingen bil.. funderar på att ta bussen men kändes som ett bra alternativ att ha mopeden som ett alternativ B. för oftast går inte bussarna exakt då man ska dit eller är klar, jobbigt å sitta å vänta. Men nu ska jag lägga mig och läsa min FRIDA tidning jag fick förra veckan men inte har hunnit läst än :)


STUDENT 2010

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR VI HAR TAGIT STUDEENTEEEEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!

JAAA nu har jag tagit studenten :D Så jäva roligt det var igår alltså! Att spinga ut från skolan hela klassen å sjunga, åka flak, utgång på kvällen å allt där emellan :D När jag vaknade i morse kändes lite som "Vad var det som hände?" Men jag är iaf jätte nöjd med dagen! Och nöjd är jag med betygen också! :) dock inga topp betyg men jag är nöjd! :D Och tack alla som kom å tittade igår, och tack för presenterna! Fick lite pengar, godis, blommor och plattången jag vela ha av mamma & co och klockan jag vela ha av pappa & co, så det gjorde dagen bara bättre :D Jag är verkligen NÖJD med allt!!! :D Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen? :D Dock är jag lite ledsen över att inte vi ska tillbaka till alléskolan nå mer.. missförstå mig inte nu, jag är super glad att skolan är över! Men att träffa min underbara klass varje dag, det är något jag kommer sakna!! Sedan finns det någon lärare jag kommer sakna också! Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, jag kan inte berskriva det känslo rus som befann sig i min kropp under hela dagen igår och som fortfarande sitter kvar lite grann. Jag vet inte heller vad som händer här näst så kan inte riktigt skriva om det heller? Jag får nog slänga in några bilder kanske? Men, jag orkar inte lägga upp så många här, dock har jag lagt upp många bilder på facebook så kika in där vettja :D Ja, annars får ni hade gött! Pussen!








snart snart snart!!!!!

Haha fy fan alltså! imorgon (IMORGON) tar vi studenten :D Idag har vi haft fullt upp. 5kamp mellan alla treor, sen åkte sofie och jag för att plocka björkar i naturen. Sen var det hem att försöka städa fort som attan! för sen bar det av hem till sofie igen för grillning och flakfixning! släner upp lite bilder på det i morgon, vore ju inte bra om de som kommer i morgon ser flaket iförväg, då blire ju inte lika roligt ^^ aja efter jordgubbar med glass blev det leksand för att pynta det Á la BF3, haha fan va snyggt det blev då!!! :D Men så finns det ju såklart nå jävla ****:are som ska förstöra! Jag vet inte riktigt av vilken anledning men jag blev skit arg! Alltså inte lite utan typ, rasande arg! Okej att man typ "mobbar" andra en aning med sina laka, men man förstör fan inte andra grejer!!! SÅ JÄVLA DÅLIG STIL! Om man tar bort de så har kvällen varit toppen kanon! Jag älskar min klass! ♥

Förberedelserna inför i morgn håller jag på med, sitter och målar naglarna så tar långt tid att skriva detta då jag inte vill sabba lacket! Har även målat tå naglarna :O har inte gjort det på säkert 10 år!! haha xD och inte har jag någon såndär "sättamellantåragrej" så på mellanrummen mellan de tre yttersta tårna har jag pennor, inte bekvämt kan jag lova! Det gör faktiskt ont! :( Aja snart har de la torkat hoppas jag ^^ Nä nu ska jag fortsätta fixa grejer hörrni, puss på er!

För vi har bara festen kvar festen kv..

HELT JÄVLA SJUKT! DET ÄR JU FAN BARA 2 (JA TVÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!) DAGAR KVAR NU! :D Om jag kunde beskriva känslan skulle jag ha gjort det, men ikke då, jag kan inte! Men jag kan berätta att det känns helt AWSOOME!! :D Och det enda vi har kvar är festen! Ikväll är det lite för grejs i barkdal å sedan ut på baren eller vart de nu va vi skulle.. Jag tror jag listat ut kläderna för kvällen men så var det de där med väska.. jag har ingen liten :O så vet ej vart jag ska lägga grejerna.. aja det löser sig förhoppningsvis ^^ Nä tror jag måste dra å duscha nu så jag slipper stressa som vanligt xD tjing på er allesammans!

hihi

Haha kan ni fatta att för 7 veckor sedan satt vi å tänkte att japp, nu är det bara 8 veckor kvar!! ? Nu är det ju bara en vecka kvar! De där 7veckorna har gått i rasande fart och den sista veckan kommer gå fortfare än fortast! Är en del inplanerat varje dag den kommande veckan! Känns fan helt sjukt att det snart är slut! :O

STUDENTVECKAN

Måndag:
¤ Övning i kyrkan
¤ Fotbollsturnering

Tisdag:
¤ Studentbal (jag ska inte gå, men ska bli super skoj å titta på alla!)

Onsdag:
¤ Olsnäs
¤ Studentgala

Torsdag:
¤ Studentaktiviteter
¤ Hem till Sofie för flakfixning

Fredag:
¤ STUDETEN

Och här kommer hela programmet för dagen

08.00-10.20 Fotografering klassvis enligt senare schema
10.30-11.45 Betygsutdelning i kyrkan. Anhöriga välkomna!
11.50 Studenterna tågar till Gästishallen
12.00 Lunch i Gästishallen
14.30 Utsläpp programvis på innergården
15.15 Studenttåg genom Noret som avslutas vid skolan

Vi kommer även efter fotograferingen (då vi fotograferas först)
att ha champagne frukost hemma hos en utav våra lärare :)


Och nästa allt är inhandlat och klart också! :)

Enda som saknas nu är en bh, ska försöka fixa det till veckan :) Men igår så var jag, Sofie och hennes mamma på kupolen och köpte lite grejer :) Jag köpte nagellack, macara och ett halsband :) Jag letade efter ett halsband som är rätt kort, som ett dophalsband, men något litet på och hittade ett man fick välja smycka och kedja till. Och jag är jätte nöjd! :) En grej jag och sofie lyckades med var att vi båda köpte en likadan macara på kicks för 180:- och när vi sedan åkte till ica maxi så fanns där samma fast för 100:- suck typ.. aja sådant som händer.
En sak är jag lite nervös över, och det är att jag skulle glömma något hemm till studenten :O Jag kommer ihåg i högstadiet i 8:an eller 9:an tror jag det var, hade jag köpt ett fint armband men glömde byta på morgonen :O usch va arg jag var då.. jag tror jag får skriva en lista på allt som ska med xD vore ju hemskt trist om jag faktiskt skulle glömma nånting!!

Här är iaf halsbandet jag köpt :)

bilder från paddlingen

Tänkte jag skulle slänga upp någon bild här ifrån paddlingen, dock kommer
inte så många hamna här utan jag lägger istället ut alla på facebook :)







paddling

Har paddlat med klassen + OP i tre dagar. vi började i måndags och slutade idag (onsdag) Det har varit roligt och jobbigt. att paddla är kul och att umgås med alla är också roligt men jag kan verkligen inte sova i ett tält! Jag har skakat tänder båda nätterna rakt igenom + att jag vill röra mig när jag sover och varje gång jag sover i sovsäck får jag ont ont ont i benen! Jag ligger för stilla i sovsäcken och får då onte i benen. så sova har jag inte alls gjort bra.. Men annars har det varit bra :) Jag, Karin och Jenny har fått ny smeknamn också, Jag=Cuttarn, Karin=Risparn och Jenny=Flamman ^^ haha lista ut varför ni..
När jag kom hem idag blev det sängen direkt! jag trodde jag skulle sova kanske 1-2h men vaknade 5h senare.. haha skönt som fan vare måste jag säga! slippa frysa och ha ont i benen medans man sover på ett hårt underlag. nu vare mjukt å skönt och alldeles lagomt varmt! :D Och när jag vaknade gick jag in och mamma stod och lagade pannkakor, hur najs var inte de liksom? sen slog jag mig ner framför tv för att titta på grey´s anatomy och lite miami ink :) Nu är jag trött igen och tänker försöka hitta en film att somna till. Slänger upp bilder i morgon för nu orkar jag inte.

Tack BF/OP för våran sista utflykt, många fler minnen har
nu lagts till :) Alltid lika roligt med dessa grejer vi gör :)

RSS 2.0