Lördagkväll

Ännu en lördagskväll är här och Alina blir idag hela 9veckor gammal!! Ja, Alina ligger och sover i soffan och jag ligger också i soffan och tittar lite på tv 4 play och mannen i huset är och kollar på fotboll :)

Börjar bli alldeles sådär lagomt trött så snart när jag kilar klart på det jag tittar på tar jag med mig Alina in i sovrummet och kryper ner i sängen :)


ny mössa

Lill prumpan har fått en ny mössa :) Bloggar från datorn för en gångs skull men orkar inte lägga in bilder från telefonen just nu men tar ett kort på nya mössan med kameran på datorn iaf så ni får se hur den ser ut :)



dop är inplanerat också och idag har jag pratat med prästen och valt psalmer och tror det mesta andra med allt är klart också så nu är det bara att invänta dagen :)

Vår lilla cooling

Blev kupolen idag med Amanda och hennes kompis och Fernando kom och joinade oss en stund också :) blev två nya pyjamasar till Alina och så fick hon ett par solbrillor ;)


Två månader!

Tänka sig att vår älskade lilla Alina redan är hela två månader gammal! Jag har sagt det förut och säger det igen, hjälp vad fort det går!! Att titta på henne och veta att hon är vår är ren lycka och kärlek! Hon ger så otroligt mycket och jag hoppas hon förstår hur mycket vi älskar henne! <3

Lägger upp lite bilder från dagen :)


Växer gör hon allt!

Tänkte bara visa två bilder på Alina, en från BB och en från idag då hon har samma boddy + byxor på sig. Syns så tydligt att hon vuxit då de på BB sitter så löst och jag kommer såväl ihåg att jag tyckte kläderna var så stora! Och nu är det inte långt kvar tills iaf boddyn (då den har en mindre storlek) blir undanlagd. Tänkt att hon redan är 8veckor och 2dagar, vart tog tiden vägen!?


Fortfarande sjuk..

Jahapp, fortfarande sjuk.. Huvudvärk, trött/ont i hela kroppen, fryser/är jätte varm och vill inte äta något, usch nej detta är inte alls kul!! Dock har jag en så snäll dotter som verkar veta att jag är sjuk oh behöver vila, hon är
Mindre gnällig både igår och idag hon kan ligger stilla och fint och bara ser så söt ut längre än vanligt innan hon vill bli upplyft. hon har både igår och idag sovit mkt mer än vanligt också, perfekt för då har jag kunnat sova en hel del också, toppen!

Blir också lättare att vara sjuk då man har en sån här sötnos att buss med och som verkligen lyfter mitt humör! Älskade lilla du, mamma älskar så galet mycket! <3


Sjuk

Igår var jag på 50års fest med Lillpigorna och Nyckelpigorna, en riktigt trevlig kväll! :)

Idag vaknade jag hemma hos mamma och kände mig inge vidare.. hade planer för kvällen jue, skulle till rättvik och fira Britta men så blev det inte, mamma skjutsade hem mig och sen har älsklingen tagit hand om mig ♥

Älsklingen är just nu ute å träffar lite kompisar och Alina och jag ligger å såsar i soffan och snart blir det sängen :)

det går undan!

Har idag varit hos farmor och farfar och sedan pappa, lika trevligt som vanligt! :) 
sen har pappa följt med oss och hämtat soffan vi tittade på igår och nu sitter jag
 i den i skrivandets stund och känner mig riktigt nöjd! :)

Soffan :)


Sen måste jag bara säga att oj oj så fort det går! förra veckan hade Alina sina
hängselbyxor och de satt bra och idag när jag satte på henne dem var de för
korta. snyft säger jag! för de var ett par av mina favvo byxor av dem hon har hihi ^^

De ser kanske inte jätte korta ut, men de
åkte upp hela hela tiden så de fick bli att byta!


snyft, bara att lägga undan då..


och så några bilder på vår älskade från idag ♥



Busar lite med Madde :)

Vilket väder!

Idag har det verkligen varit toppen väder! Blev långpromenad för mig oh Alina idag med Amanda, hennes lilla och en kompis till henne, helt underbart! Blev en snabbis på kupolen med Sofie också sen blev det en till promenad innan det bar iväg mot svärdsjö för att titta på en soffa vi nu bestämt oss för att vi vill ha så imorgon ska vi dit igen med släpvagn!

Ja efter vi kom hem från kupolen i såg jag att det var dags för Alina att byta overall då hon vag riktigt varm! Så nu har vi en liten björnunge hihi ^^

Nej jag och Alina somnade nyss framför tv och ju ligger vi i sängen men är dags att säga god natt och göra min underbara dotter sällskap i drömmarnas värld :) natti natti!

I den lite svalare overallen, sötnos :) <3


Hela natten

Inatt sov Alina hela natten! Jag vaknade några gånger men hon sov som en stock! Jag vakna tillåmed en timme senare än vanligt idag än vad Alina och jag brukar göra och hon sov ändå så jag gick upp å lata mig lite framför tv tills hon vaknade :)

Blev en lite längre riktigt härlig promenad idag också med min lilla prump! :) och strax efter att vi kommit hem kom mamma/mormor förbi och lunchade med oss, mys pysigt värre! Fernando var också med då han slutade tidigt idag :)

Ligger just nu i soffan med en sovandes Alina på armen men vi ska ta å kila till sängen och säga god natt och älsklingen ja han sitter uppe ett tag till och tittar på fotboll :)

Lill prumpan vår <3


Lycka

Min kärlek till dig är obeskrivlig <3

 


Den senaste veckan

Tänkte lägga upp lite bilder ifrån veckan som gått :)

Lill prumpan badar och oh vad benen går i vattnet på henne! :)


Morfar mys! :)


Emilia och Noel har varit här och hälsat på :)


Vi har varit hos mamma/mormor och hälsat på :)


Det var iaf lite bilder, ska försöka ladda upp lite oftare i fortsättningen :)

7 veckor

Idag är det sju veckor (7!!!!) sedan vår lilla prump kom till världen, sju himmelskt underbara veckor har det varit och tänk så många fler vi har framför oss! Dessa sju veckor har gått helt galet fort!! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt :)

Vi älskar dig så otroligt mycket vår underbara Alina <3


Tisdag

Har varit hos pappa i stort sett hela dagen, är fortfarande här men ska hem om en stund :) har blivit bjuden på både lunch och middag, smaskigt! Nu sitter jag i soffan med Madde och tittar på vänner och Alina sover på mina ben :) kul att få träffa pappa/morfar nästan en hel dag! :)


bad

Badade nyss min lilla prumpis ♥ Hon sparkade på mer än vanligt i badet idag, så söt! sen virade jag in henne i handduken å satt å ammade henne framför tv och när jag var klar insåg att jag glömde bort det där som heter blöja, ops ^^ hade visst kommit lite nr två på handduken men aja vad gör de? skönt för henne att få vara utan en stund :)

Igår var jag en sväng till leksand och hälsade på Lena vars dotter sålde toapapper för skolresan så jag var där om hämtade lite :) fick även se hennes hus nu, live! hihi kul att få se det på riktigt och inte bara på bilder. kul att få ihop alla bilder till ett hus! Och oh my, vilken vackert hus! jätte fint, verkligen! Där har du allt lyckats riktigt bra Lena! :)

Sen har älsklingens mamma och hennes man hjälp oss köra lite fler grejer från mamma och från dem så nu har vi ett till skåp, en byra, nån spegel och lite andra smågrejer :)

Pappa, Marie och Madde var här på besök också, kul! Känns riktigt kul att bjuda hit folk nu när vi faktiskt får plats! i förra läenheten kändes mer som om folk fick komma in, stå (!) och prata lite sedan typ back ut igen.. kändes inte ritkigt lika kul att bjude hem folk, kändes nästan lite pinsamt.. men nu är ni alla mer än välkomna! :)

Ja jag tänkte jag skulle lägga ut en massa bilder men åter igen när jag har den planen så har min älskade sambo tagit med laddaren till skolan så jag är därför utan sladd till datorn då det är samma som till laddaren.. men imorgon ska jag försöka haffa laddaren så den blir kvar hemma! :)

Prumpisen min ligger å sover så jag ska nog passa på att diska å plocka lite och lite senare idag kommer farmor å farfar på besök! :)

Ha det bra allihopa!

så fort tiden går

Ja det känns fortfarande som om det var igår vår lilla Alina kom till världen, jag tittar fortfarande på henne och undrar om det verkligen är så att jag får behålla henne, jag tittar fortfarande på henne som om det vore första gången jag såg henne. Att få ett barn och att bli mamma är en helt fantastisk känsla och jag älskar varje sekund av den! ♥

På lördag, om två dagar alltså, blir Alina 6 veckor gammal! Kan ni fatta att det redan snart gått 6 hela veckor!? det kan inte jag! Under dessa 6 veckor har vår lilla tös utvecklats mycket tycker vi! hon är idag rätt så stadig i nacken, man kan liksom sätta henne upp och hon håller huvudet upp och kan sitte med och titta runt lite, lägger henne även på mage och hon tittar upp å kikar omkring :) Hon vände sig igår också för första gången (!) från mage till rygg! så kul å se!! :D Söt Alina ler även ibland då man pratar med henne, hon har alltså förstått att vi pratar med henne :) hon pratar även bebiska som Fernando så fint kallar det ^^ det kommer liksom små ljud och inte bara läten så som när man gråter utan liksom ja bebis ord om ni förstår vad jag menar? :) och ja, hon gör även pruttljud med munnen ibland, tror dock inte det är meningen men hon gör det iaf, hihi :)

Tänk så mycket hon kan nu och tänk så mycket mer hon kommer att lära sig i framtiden, ahh är så kul att få följa hennes utveckling! :')

Efter att det blev en överfull blöja fick det bli ett bad så hon blev riktigt fin! :) Nybadad alltså och så söt!! när hon badat innan har hon verkat nöjd! hon ligger stilla och fint i badbaljan och kikar runt lite, idag däremot blev det lite mera fart! hon började sparka, såg ut som om hon försökte simma hihi ^^ hade jag haft lite mindre vatten så fötterna hade kommit mer över ytan då hon sparkat hade det plaskat ordentligt! Idag var det roligt med badet! var påväg ett leende där också men det kom inte riktigt hela vägen fram dock, men mamma har allt börjat lära känna dig nu Alina och nöjd det kan jag lova att du var! :)


Alina det sötnosen ligger här i soffan bredvid mig och sover och min andra sötnos är på fotbolls träningen men den slutar 22.00 så han är hemma snart! :) sitter och kikar på lite tv och äter chokladbollar jag gjorde igår :)

onsdag

Idag är det onsdag och vi har nu bott i nya lägenheten 1v och 2dagar och det känns toppen! är så rymligt nästan så vi tappar bort varandra här haha ^^ Det mesta av sakerna har hittat sin plats och bar lite kvar att packa upp :)

Lilla pluttisen ligger just nu och sover så jag tänkte jag skulle sätta mig här å skriva lite och lägga upp en massa massa bilder jag har i telefonen men såklart hittar jag inte på sladden.. så det får bli en annan gång! tog dock en bild på henne nu med datorn när hon sover, ser ut som om hon drömmer något sött hihi :)



Ja hon blir då bara större och större för varje dag känns det som och det märks på både kläder och blöjor! hon har nu bytt till stl 2 på blöjor men kan fortfarande ha stl 50 på kläder vissa börjar dock bli lite korta i ärmarna så snart är det dags att lägga undan alla kläderna i den storleken. Hon börjar också bli väldigt stadig i nacken och ler gör hon nu medvetet ibland också och det är så galet mysigt! att få se sitt barn le mot en för att hon förstår att vi har en kommunikation osv det är häftigt! och ruskigt mysigt att få se hennes enormt söta leende!! ♥

Nej nu börjar det knorras borta i sängen så ska plocka upp henne å försöka göra lite chokladbollar om det går för dig för fröken därborta ^^ och bilder kommer så småning om, jag lovar!! :)

RSS 2.0