onödigt mycket

Jag tvättar de två yngsta pojkarnas kläder och jag tvättar ungefär två gånger i veckan + att föräldrarna tvättar en omgång på helgen också. de fyller alltså en av ikeas barn tvättkorgar 2-3 gånger i veckan och det är rätt mkt. Jag har listat ut att de dock efter varje morgon lägger de pyjamasen i tvätten och på kvällen tar de en ny. de byter alltså pyjamas varje dag och tvättar dem! och samma sak med kläderna, även fast de inte ens är lortiga slängs det i tvätten efter en användning. Jag måste faktiskt säga att jag tycker det känns lite onödigt och detta är ett sätt att inte vara miljövänlig på! en tröja som inte är lortig kan man lätt använda två dagar! och pyjamas fler än två dagar. Blir bara så mycket onödigt tvätt tycker jag! Och nej det är inte för att jag måste göra den utan för att de inte ens behöver tvättas ..

puh!

Känner mig helt slut efter dagen! Jag har ju redan beskrivit förmiddagen i förra inlägget och jag kan meddela att det blev rent och fint i badrummet! :) och en sak jag börjar tycka bli jobbigt är faktiskt när Z kommer hem från skolan.. han har sina små utbrott.. han har en väldigt väldigt kort stubin och han skriker bla. att han är arg och "you are killing me".. han har sina time out:er och break:er men ibland vägrar han gå iväg på dem, men jag brukar oftast lyckas tillslut men när han kommer tillbaka glad och nöjd kan det ibland ta en minut och då är det dags för nästa time out. Jag vill inte erkänna men jag tycker detta är jobbigt! Jag är inte van att ta hand om barn som honom. jag är inte den som skriker tillbaka åt honom utan jag talar i vanlig ton och ber honom snällt att gå iväg på sin time out och ta det lugnt å allt sådant och jag har tålamodet jag bryter inte ihop och börjar gråta eller så men eftersom jag inte är van så vet jag heller inte hur jag ska göra? Jag tycker hela denna situation är väldigt jobbig.. Han är väldigt väldigt snäll och trevlig när han inte har sina utbrott så det är inga fel där! Det är också svårt ibland att göra saker med honom när vi åker iväg. jag tog alla tre pojkarna till poolen förra veckan eller när det var och när han har badat klart då ska han hem! och när jag säger att vi ska gå upp om 10min räknar han bokstavligt sekunderna och tjatar hela hela tiden om att få åka hem tidigare..

så först en förmiddag med två gnälliga pojkar och en eftermiddag med massa utbrott och ett avslut för mig på ett köpcentrum och nu känner jag mig helt slut! ska nog lägga mig och kika på lite tv eller nått snart! Har sovmorgon imorgon, skönt! ska dock upp i skaplig tid ändå för att åka till biblioteket och lämna in lite saker vi lånat och duscha och såklart hinna med frukost innan det är dags för att börja jobba :)

och snälla ni, missta mig inte för detta inlägg. Jag älskar dessa pojkar, de är väldigt trevliga och väluppfostrade! Jag tycker det är jobbigt speciellt med den näst äldsta pga av hans utbrott bara. speciellt då jag inte vet till 100% hur jag ska hantera dem.. Men jag tycker inte illa om honom på något vis!!

ska städa

tog minstingarna till parken vi vad till igår och när de skulle äta sina snack smetade N ut fågelbajs med sin tröja, suck.. det är fint väder idag men det blåser så det är rätt kallt. jag gav honom min jacka medans de åt och sen blev det kallt så vi åkte hem. De tittade på pippi filmen vi hyrde från biblioteket igår medans jag tog hand om lite tvätt och sen gjorde lunch. när de efter extremt lång tid var klara med maten har jag nu precis lagt N och strax ska T också gå och lägga sig. De är verkligen hur söta som helst men idag är båda två gnälliga och gör allt de inte får.. medans de båda sover (som jag hoppas de kommer göra) tänkte jag faktiskt städa ett av badrummen. Det är inte jätte skitigt men tänkte att det vore snäll av mig att hjälpa till med städning. de städar ofta på helgerna då pappan också är hemma och de båda har mer tid till det och oftast har de börjat redan då jag kliver upp så finns inte så mkt för mig att göra. jag brukar torka bänkar i köket så ofta jag kan och disken jag skapar varje dag tar jag hand om. diskar kastruller osv. varje gång efter jag gjort lunch och plockar i resten i diskmaskinen. och sopor har nästan blivit lite av min grej, jag brukar alltid ta ut soporna varje kväll och där emellan ibland då de behövs. Nej nu ska jag lägga T och sedan börja städa badrummet! Vi hörs senare!

Onsdagens aktiviteter

T har ingen skola resten av veckan så nu har jag både N och T hela dagarna :) Vi började dagen med att spana in en bok affär och sedan vidare till biblioteket där de bla. blev en pippi film lånad :) sen besökte vi en liten affär som har färglada batik kläder. den är i typ ett garage och har inte så många rökelser som de i gamla stan i sthlm har men kläderna luktade ändå rökelser. och det var inte lika mkt saker överallt heller men det fanns en del fina saker. jag köpte ett paket rökelser och en tröja som är som en tunn tjocktröja med dragkedja och T-shirt korta armar, perfekt till sommaren! :) vi pös hem och käkade lunch och sen umgicks vi med Carola (den föredetta au-pairen) som åkte hem idag. Min värd mamma kom hem vid lunch tid och plockade upp henne och skjutsade henne till flygplatsen. Hon har varit här i 1år och 9månader så hon är verkligen en i familjen och det märks, barnen tycker verkligen om henne och tycker det är tråkigt att hon ska åka. och hon vill inte riktigt åka hem. men men nu är jag för första gången för mig den enda au-pairen i detta hus. mohahah .. haha nejdå ^^ jag hr ju faktiskt jobbat själv förutom de första 1½veckorna :)

bilder från biblioteket



Vi begav oss sedan vidare till Bass Pro Shops som är en affär för fiskare, jägare, golfare, campare och lite allt möjligt däremellan :) det hade båtar, gevär, kläder, grillar, tält.. ganska mkt helt enkelt! Men varför vi åkte dit var för de har ett akvarium med fiskar man kan kika på så tog med mig grabbarna dit :)







Efter att Z kom hem från skolan packade vi in oss i bilen och åkte iväg till parken jag tog med mig T och N till förra fredagen :) väldigt uppskattat! jag frågade Z när han kom hem om han vela åka dit och svaret blev JAAAAAA med värdens leende på läpparna ^^ Vid lunch tid eller lite senare började det bli väldigt varmt här idag! molnen började försvinna med det är fortfarande väldigt kvavt men solen kikade fram nu också. och klockan är nu strax före 21 här och det är ca 22C ute så när vi var i parken var det väldigt väldigt varmt!!






och efter jobbet idag skulle de åka till mormors hus för att starta värmen (hon bor i florida under vintern och kommer hem nu till helgen) så nu har jag fått se hennes hus också :) Och sen avslutade vi med lite middag, taco bell. inte så jätte gott faktiskt med helt okej.

nöjd

min träning går alltid åt pipan och jag vet inte hur många gånger jag sagt att "nej nu ska jag ta tag i den på riktigt!".. Ska iaf göra ännu ett försök :) tänker att någon gång borde det ju fungera haha ^^ har iaf varit lite på gym här eftersom familjen gav mig ett gym kort :) har varit på löpbandet alla gånger förutom idag då jag tyckte det var så långtråkigt så jag valde istället att gå/springa på den lilla banan de har inomhus, den går bara runt runt men iaf lite roligare än bandet :) och jag är så chockad över mig själv faktiskt, om man springer viss många varv har man sprungit en mile och jag räknade om det till kilometer och insåg att jag sprang 1.5km :D okej okej det är inte så mkt jag vet MEN för mig är det en hel del! :) speciellt då jag de sista 0.5 sprang på tok för fort! Var helt slur när jag kom fram, men det kändes så skönt att jag faktiskt valde att gasa på lite i slutet! :) Så måste säga att jag är ritkigt nöjd över mig själv för träningspasset jag hade idag :) Dock längtar jag tills vädret blir bra (regnar här nu..) så man kan vara ute istället för inne och gå/springa :) dock bor de på en kulle eller nått liknande (pappa, typ skräddarbacken, inte lika högt men desto brantare backar istället..) så kommer bli helt sluuut! men då märks det iaf att man gjort något :)



bild lånad från google

noll koll !!

glömde berätta att efter "stormen" eller vad det nu var som var här i lördags orsakade problem i väldigt måna hus nämligen vatten i källaren! Min lcc hade väldigt mkt vatten hon berättade att hon har en tjej som bor där just nu och hennes resväska var helt genomvåt och min lcc kartonger med gamla foton, sommarkläder osv. var blöta. Vi har också vatten i källaren, dock har de inte sagt så mkt och jag vet inte för jag var inte i källaren då det var vatten där. men de har en fläkt där nere som går dygnet runt å så.. jag har dock ingen aning faktiskt om något blev förstört eller så? tror inte de för då hade jag nog hört om det :)



Idag på jobbet så hade vi en playdate. pojken de brukar leka med som har en svensk au-pair kom hit och vi tog med oss grabbarna för lunch och sedan lek i parken. och alltså hjälp säger jag bara.. det var 7andra barn där som jag tror var syskon och de hade ingen vuxen i närheten. den äldsta var ca 7år och den minsta ca 2år. det var några vuxna en bra bit bort och de skulle inte kunna höra ifall någon började gråta eller så.. en började gråta och en annan mamma som var där tittade sig omkring för att se om hon kunde se hans mamma men hittade ingen annan vuxen än jag och den andra au-pairen som också kikade runt efter hans mamma eller pappa eller någon annan men hittade ingen så hon gick fram och pratade med honom. nästan alla kom fram till oss och pratade och speciellt en tjej som kanske var 6år och vi lekte nån lek eller så med henne. sedan började barnen helt plötsligt hoppa ner ifrån en hög rutschkana och jag tänkte hjälp nu är det la någon som bryter ett ben eller något :o jag klarade inte av att bara sitta och vänta på att något skulle hända så jag bad dem att sluta och de lyssnade faktiskt på mig! kändes konstigt att säga åt dem eftersom jag inte ens visste vilka det var men jag klarade inte av att bara stå och titta på.. när vi var på väg hem satte sig 2:åringen på en gunbräda och jag tänkte herre gud bara inte någon äldre kommer och leker med henne utan att tänka sig för så hon ramlar ner!? och gissa vad som hände? de tryckte ner andra sidan och den lilla flickan gjorde en kullebytta och landade på marken det var riktigt otäckt att se! vi gick fram till henne och kollade så allt var okej med henne och vi luskade fram att de äldre personerna som var en bra bit bort var de som hade hand om barnen och bad den äldre flickan att ta med den lilla flickan dit. sen började alla springa ditåt och sedan åkte de alla hem + 3-4 vuxna i en för liten minivan! tror inte alla satt ordentligt där inte..

Jag tycker så synd om barnen, kan inte släppa dem ur mitt huvud! Gör de alltid såhär? lämnar av alla barnen på en lekplats och sedan sätter sig en bra bit där ifrån där de inte har någon koll alls på barnen!? tänk om någon försöker kidnappa dem? tänk om någon trillar ner och gör illa sig ordentligt? ibland när något barn fastnar/ramlar och man är alldeles där hinner man vara med så att inget allvärligt händer, men om någon av dessa skulle göra illa sig så måste först någon av de andra barnen upptäcka det och sedan springa bort de till vuxna och berätta! (och tänk vad många andra intressanta saker ett barn kan hitta på vägen dit..) jag tycker detta faktiskt var lite av ett skräckexempel att titta på.. spciellt när jag såg den lilla flickan ramla ner från den höga höjden..

Jag förstår inte att de vuxna inte förstår allvaret i detta!? Precis vad som helst skulle kunna hända!! Jag skulle aldrig aldrig lämna mina barn själva sådär! om alla vore 10år så ja då skulle jag kunna sitta en bit bort men herre gisses, den yngsta var bara ca 2år :o Jag blev faktiskt rädd av denna situtation! Det skrämmer mig att föräldrar är så oansvariga mot sina barn! Det gör mig alldeles ledsen i ögat!!

<3

Jag är så otroligt kär i dig Fernando :)

japan

I skivande stund så sitter jag just nu ute i solen (det blåser en del så utan att överdriva så är solen varannan sek i solen och varannan i skuggan..) men men sitter iaf här i hängmattan och tittar på när de två yngsta grabbarna blåser såpbubblor. Och om nån timme ska jag på mitt andra au-pair möte. förr gången var vi och bowlade och eftersom det enligt vädret skulle regna idag så blir vi inne och vi ska samlas på ett cafe och alla ska ta med bilder av familjen hemma och bilder från sitt land.

Igår var hela min värd familj, jag och den förra au-pairen på en avskedsmiddag för henne då hon åker tillbaka till tyskland på onsdag. Vi var på en japansk resturang och vi satt i ett rum med golvet nästan ändå uppe vid bordet då man kunde sitta som en skräddare om man vela men man kunde också ha benen ner under borde, vilket vi alla hade ^^ Jag åt också inprincip hela min middag med pinnar, allt utom riset! (Annika, nu måste du vara lite stolt över mig? ^^) och justja vi satt vid ett sådant bord då vi hade en stor "stekpanna" på bordet. så en kock kom och lagade all våran mat där. ganska kul att få se det på riktigt, han var riktigt duktig och gjorde allt riktit snabbt och typ kastade vissa matgrejer på tallrikarna.. kul att se :) Och innan vi skulle åka dit kom minstingen in till mig och frågade om jag skulle följa med till Japan!? de säger ofta när de ska ut å äta att om de ska till en kinesisk resturang ska de åka till Kina och ja denna gången var det Japan som stod på tur.

Det regnade även väldigt mkt igår och det var många vägar som var avspärrade, stenar från trottoar kanten låg lite här och var.. Jag är glad att vi bor uppe på en kulle/berg! eftersom en flod rinner alldeles neranför här så när det regnar väldigt väldigt mkt så blir floden översvämmad och det blir ofta problem på vägar eller för hus. tror dock inte floden blev översvämmad igår.

Nu ska jag gå och skriva ut de där bilderna jag ska ta med mig till mötet, upptäckte precis att det bara är en timme kvar tills jag ska vara där..

Ha det bra alla!

Jag älskar er ♥
Jag älskar dig Fernando

våren är verkligen här


hat

Jag visste inte att man kunde hata sig själv så mkt som jag hatar mig själv!?
fy fan ..

tre pojkar, en pool och en av mig

testade nyss nya baddräkten! det var jag, 3 av pojkarna och en pool. ja vad ska jag säga? Z kan simma och sköter sig riktigt bra i vättnet! T vågar inte öppna ögonen om det är en liten liten droppe på dem och N är som rena rama fisken, han är bara 3 (4 i maj) men är inprincip mer undervattnet än ovanför. haha ja det gäller att ha kolla på alla som vill åt olika håll men det gick bra tycker jag! T var alltid nära och mest i min famn fakiskt och de andra två är duktiga på att lyssna :) Kul att få vara i vattnet igen då jag de andra två pool besöken bara gått i till knäna då jag itne hat några badkläder.. men åh vad jag älskar att bada! haha jag blir som ett litet barn ^^ Igen ska jag ta minstingen dit igen medans de andra är i skolan :)

svart med vita prickar

När den ena pojken häromdagen frågade mig och vi kunde åka till poolen igen sa jag att jag måste köpa badkläder först för jag fick tydligen inte gå i till knäna med shorts och linne.. Mamman sa då att ja men åk och köp en du så betalar jag! Antar att hon inte vela att jag skulle känna att jag måste betala för någonting jag måste ha för att göra det hennes son vill göra. Dock känns det lite taskigt av mig att låta henne betala för något jag ändå kommer använda då jag inte är med honom. jag vill ju simma på min fritid också så hade ju ändå köpt en förr eller senare.. aja köpte en idag iaf :) jag är ju inte så förtjust att gå i bikini och nu känner jag mig gammal! haha ^^ jag köpte en baddräkt och den är svart med vita prickar ^^ tyckte den var lite söt ^^ när jag skulle prova baddräkten såg jag en klänning som hängde och jag kände att äh, varför inte prova medans jag ändå ska prova något annat. jag hittar inte alltid kläder jag vill ha och jag har länge velat haft en vit klänning att ha på sommrarna så jag testade den och tyckte om den på en gång så den fick också följa med ut ur butiken :)

Är nöjd med dagens köp och blir det inte en tur till poolen i eftermiddag efter att de sovit klart och Z kommit hem från skolan så blir det imorgon! :)





tipps!

När vi var på au-pair skolan innan vi fick åka till våra värd familjer så gick vi igenom allt från tipps på telefon nr man alltid borde ha med sig till hur man planerar en middag. vi fick en massa bra tipps och lite allt möjligt (kan dock inte påstå att jag kommer ihåg så många då man matades med info samtidigt som man försökte ta till sig allt med att man åkt, ett nyt land, nytt språk och nya människor) Men en grej jag kommer ihåg är att när det är varmt ute och barnen tjatar efter glass hela dagarna så vill man så gärna ge dem en för man vet själv hur gott det är med glass en varm sommar dag! Dock är det ju inte så nyttigt att ge dem glass hela dagarna.. men vi fick ett tips, frys in frukt och stoppa en sked eller nått i den. så jag har gjort det med bannaner! jag tog en, delade den i tre och stack en sked i varje bit stoppade den i frysen och när den är fryst, tadah! banan glass! jag var själv lite skeptisk till att provsmaka den men den var faktiskt god och hade lite samma konsistens som isglass fast lite mjukare :) Och barnen tyckte om dem också, toppen! och vill man lyxa till dem kan man doppa dem i choklad, juice, saft eller liknande innan de åker in i frysen. Jag tänkte faktiskt på er lillpigor där hemma! om det är varmt ute och ni vill ge barnen en glass under frukstunden så kan man frysa in bananer och ge dem så får de fruktglass! :)

precis inlaggda i frysen



klar!

20C

idag är det varmt här! efter att ha droppat av T i skolan tog jag och N en liten promenad, mysigt! vi hittade blommor som vi tog med oss hem (och jag glömde kameran så har inga bilder..) när vi kom hem gick vi ut på baksidan, han lekte i sandlådan medans jag låg i hängmattan och spanade in allt han gjorde :) sen mös han lite med mig i hängmattan innan det var dags att plocka upp T i skolan. sen blev det lunch utomhus idag, så skönt! nu ligger de båda och sover och jag sitter ute i de ca 20C och tänkte strax lägga mig i hängmattan :)

<3

Fick precis en till bild :) Älskar färgkontrasterna på bilden! :D
Och jag saknar er alla tre och älskar er! ♥


fotboll

Älsklingen har fotbolls match idag och jag är inte där :/ Mamma Pappa Lucas och Björn är iaf där och tittar och hejjar från mig också! Vill så gärna vara där och titta! Älskar att titta när du spelar fotboll och bäst av allt är att jag får se dig! :)

Mamma skickade två bilder på min älskling! :)
Tänk att du är där just nu och springer runt på planen och jag sitter här.. Önskar jag kunde få vara där och titta jag också! hoppas matchen går bra! Älskar dig! ♥


Jag älskar dig Fernando <3



Fernando, jag älskar dig över allt annat!
du är det finaste som finns!
Min älskling, du är bäst!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

kaddkaka (igen) och hockey

Under fredagen bakade jag och Z en kladdkaka :)



Har dock inget kort på den fördiga kakan men den blev god! Mkt kladdigare och bättre än den förra! Men den smakar inte som hemma och jag vet fortfarande inte varför? Jag funderar på om kakaon är det som är skillnaden?

Vi spelade sedan lite mario kart på wii :)



På lördagen blev det hockey, mest förr att äldsta grabben J skulle skjuta i pausen.
Här är maskoten coco och hälsar på uppe på läktaren, blev väldigt poppis hos de två minsta! ^^



Här skjuter J och han gjorde mål, jiho! :)

lördag idag

skulle lägga mig tidigt igår då klockan idag stod på 3.30 men var inte trött så tog över en timmes vändandes i sängen innan jag kunde somna.. aja kl 4 på morgonen bar det iväg mot Washington, nej tyvärr skulle jag inte dit på semester eller upptäksfärd eller liknande. Jag skulle hämta några på flygplatsen bara! 3 Au-Pairer som varit på semster i Californien en vecka :) Tillbaka vid huset tog jag mig en liten tupplur på sisådär cirkus en timme och nu har jag tråkigt, ska käka något snart, är hungrig har bara ätit en banan inatt..
Ikväll blir det iaf Hockey med värd familjen, Hershey Bears vs. Wilkes Barre Scranton Penguins. Och nej, jag har ingen aning om vilka lag det är! Dock ska äldsta grabben i min värdfamilj göra något emellan perioderna, tror han skulle skjuta eller nått. Så är därför vi alla ska dit :)


"


1 månad & 1 dag

Ajustja, glömde bort det. igår hade jag varit här en månad så idag en månad och en dag alltså.

onsdag och torsdag

har haft två dagar med en hel del aktiviteter nu, eller ja iaf lite mer än att bara vara hemma med barnen ^^

Onsdag:
Började med att skjutsa T till skolan och sedan åkte jag och N till biblioteket och lämnade tillbaka alla böcker vi lånat (vilket var ganska många) han lånade två nya om halloween, spookie!! sedan pös vi till gymmet-poolen. åh han älskar verkligen att vara där, det syns på honom! väl hemma igen efter poolen och hämtat T i skolan blev det lunch och sedan sovdags för pojkarna och för mig blev det lite data tid, diskplockning och tvättning.
När Z kom hem från skolan begav vi oss ännu en gång till gymmet och denna gång lämnade vi N o T i ett lekrum och Z i ett rum för lite äldre barn där de kan träna och samtidigt få hjälp med träningen och jag körde lite träning på löpbandet. sen väl hemma igen satte vi oss ute i sandlådan och sedan kom deras mamma rätt snabbt efter det och då slutade min arbetsdag.


Torsdag:
Så var det som vanligt att skjutsa T till skolan och jag och N åkte hem, la oss i hängmattan med en filt då det var lite kyligt och läste böcker. sen när vi hämtade upp T i skolan och skulle börja med lunch så började det bli ganska bra väder ute så vi bestämde oss för pickning i parken!
- wohooo!!!
Blev responsen jag fick från N. alltså han och hans kommentarer ^^
vi gick till parken, åt våran lunch och lekte lite i det fina vädret! sen hemma igen så var det igentligen dags för sängen för dem (iaf för N då T inprincip aldrig sover längre) men vädret var så fint så vi gick ut, låg i hängmattan och degade, lekte i sandlådan, spelade fotboll och lite sådant istället! och Z kom hem med sin mamma lite tidigare än planerat då han inte mådde så bra så jag slutade lite tidigare idag men var å lekte med dem ute ett tag till ändå.






T
N



Huset bakifrån (dubbelfönstret man ser på tegelgrejset längst till vänster ovanför det lilla staket är fönstret till rummet jag bor i)





Emma

varmt

har varit ganska varmt här idag (nästan uppåt 20C wiho! dock ganska kvavt och nu blixtrar lite och skulle regna inatt så är nog kyligare imorgon..), man har lätt kunnat gått runt i tisha! säkert shorts också. på eftermiddagen när pojkarna sovit klart och den tredje kommit hem från skolan tog jag med dem till parken och det var riktigt härligt att vara ute i detta väder! :)

blev lite gungande för alla grabbar efter både rutschkana och sandlådan :)




Väl hemma igen la vi oss och göttade lite i hängmattan ^^



vi käkade även middagen ute idag :) och sedan åkte vi allihopa för lite glass och det glassen jag åt var riktigt god! Den påminde om en jag åt när jag var liten blandat med en som mc donalds hade förut (de hade en sådan glass med topping som var med gul topping med frukt i)
Mumma!

pool

Efter att ha lämnat T i skolan tog jag med mig N till gymmet och till poolen och wow, det blev uppskattat kan jag lova! När vi var klara och skulle bege oss till skolan för att hämta upp T sa N;
-Louise, I hade a really great time at the pool today, tank you!
Hur sött var inte det? Mitt hjärta smälte ett tag där! Han frågade också om vi kunde åka dit mer denna vecka och så får det bli! När han kom ner i vattnet vart han en liten fisk (precis som jag) och det där söta leendet han har försvann inte för en endaste sekund medans vi var i poolen. Och jag har inga badkläder men eftersom det är en barnpool hade jag shorts och linne och vadade i vattnet men efter att N busat klart kan man ju säga att jag var mer eller mindre lika blöt som honom ^^ haha det är nånting med att skvätta vatten.. haha

Nu ligger N och sover, T varvar ner lite framför tv innan det är dags för honom att kila till sängs. Jag har nyss fixat disken och tvätten och nu sitter jag här, lyssnar på bra musik och drömmer mig bort :)

:)

:)

subway utan vitlök

Kom nyss hem efter att ha varit och träffat en tjej som heter Margoth och kommer från Colombia. Vi har samma lcc och har då allså även dessa möten man har en gång i månaden tillsammans :) Riktigt trevlig tjej! Dock ska hon nu efter 6månader här byta familj men vet inte vart hon hamnar än, hoppas hon hittar en toppen familj! :) Det blev iaf lite shoppig för oss och avslut med subway och vet ni vad? De hade inte vitlöksdressing :o vilken stil.. haha men provade en annan som var rätt god så det gick ändå jue ;) Och blev iaf lite shopping för mig idag :)

Dagens köp, är riktigt nöjd :)

såhär tänker jag när jag sover

Vaknade nyss och vaknade upp ur en dröm där jag, Annika och mamma låg och garvade i en snöhög utanför preem! Vill ni veta hur vi hamnade där? jo såhär var det, Fernando, Björn och jag skulle baka kladdkaka och mednas Fernando och Björn tog fram ingridienserna skulle jag och mamma åka och köpa ägg för de vi hade råkade Björn ha sönder. Vi åkte till preem kom dit i sista sekunden och när vi var klara skulle vi rydligen tvätta bilen där också (de har inte ens en sån på preem i gagnef) Aja vi åkte Jörgens stora bil och väl inne i tvättgrejen fick jag för mig att jag skulle ur och när jag klev ur öppnades taket som på en cab och mamma undrade vad jag höll på med och jag kom på att men oj justja jag ska ju sitta kvar! Jag skyndade mig i igen och väl i kom vi ju på att taket var nerfällt!! vi fick lite panik där.. Grejen som sprutar vatten kom närmare och närmare och den puttade bilen frammåt av någon anledning hela tiden?? vi hittade rätt knapp men efter någon centimeter fastnade hela taket och vatten grejen kom närmare och närmare! Vi fick alla tre panik (Justja glömde nämna att såfort vi satte oss i tvätt grejen var Annika med i bilen). vi försökte alla ta oss ur bilen samtidigt och kastade oss ut i en stor snödriva (vid detta laget hade den puttat bilen halvvägs ut) och vi rullade runt alla tre tillsammans och när vi stannade började bilen fyllas med vatten!! Och mitt i detta frågade jag mamma ja men det är ju detta du alltid ha velat göra! ja det har du rätt i sa hon och log! (för några år sedan sa mamma att ja, vore det inte kul att köpa en gamal cab, sätta på sig snorkel och cyklop och åka i tvättgrejen på ok?) haha..! Hon sa iaf att när vi låg där i snödrivan och såg bilen fyllas med vatten och skym, vilken tur att vi tog jörgens gamla bil. han blir nog inte arg. och sen kom världens garv! xD haha det är så härligt med mamma, skulle detta ha hänt på riktigt tror jag hon skulle ha skrattar precis lika mkt som hon gjorde i min dröm som på riktigt ^^

I början av drömmen kom jag hem, gick upp för trappen vid poolen utanför relaxen och tänkte nämen, jag tog valet att åka hem och kände en lycka i kroppen. jag gick in i relaxen ut i hallen och där stod du, du hade ryggen emot mig, jeans och t-shirt och ditt krulliga hår, du vände dig om och log emot mig. Den lyckan jag kände där var obeskrivlig, vilken lycka!! att få komma hem till dig! Känna din lukt, se dig, känna dig nära, krama dig.. Det var svårt att vakna upp från det.. och när jag insåg att jag var kvar här, vilken besvikelse..

If I can only get
Through this day
I count down the seconds
Count down the minutes
-Cause nothing really matters
In this world
Baby, when you're not in it



Lördag

Började lördagen med att kliva upp vid 4 och vid halv 5 sätta mig i bilen för att skjuttsa au-pairen som bor här + två andra till en flygplats i washington och eftersom det är i virginia har jag ännu en delstat att checka av som jag varit i. Om jag inte missat någon så har jag varit i 4 st, New York, Pennsylvania, Maryland och Virginia. well well efter att lämnat dem och kört de ca 2h hem gick jag och la mig igen, sov till 12-1 nångång och drog nästan direkt därefter till Hershy´s choklad fabrik med min värd mamma och en av grabbarna. sen pös vi till ett outlet och avslutade med wall mart. Sen bestämde jag mig för att testa gymmet min värd pappa skrev in mig på igår. Det är ett ganska stort gym som är för hela familjen och finns överallt i usa. de har som ett vanligt gym har med styrka och motions grejer men också basket och volleyboll plan, en gå runt grej inomhus ifall man inte vill gå på löpband eller utomhus + pool och där har de även en barn pool med vattenfall och lite sådant och även en rutschkana för de större barnen. De har även ett träningsrum för lite äldre barn där man "lämnar" in dem och där får de hjälp med sin träning och får hjälp med ett träningschema medans föräldrarna tränar. och de mindre barnen kan man också lämna in fast inget träningsrum utan ett lekrum. Måste säga att det är ett väldigt fint gym som passar alla åldrar. Jag är inte så förtjust i att träna på gym men ska försöka träna ordentligt nu så ger detta ett försök.
nu blir det lite tv i sängläge och sen sova! GodNatt!

Saknar dig

RSS 2.0