Hej då!

Nu är det såhär, jag börjar bli trött på blogg.se, det tar för mig ibland upp till 30min för att ladda upp en bild, vilket gör det hela väldigt tråkigt att blogga då jag gärna lägger upp bilder! och att göra det på appen går ibland inte alls.. Men det är inte så att jag tänker sluta blogga, nej jag tycker det är roligt och kommer vara glad senare i livet då jag kan titta tillbaka! jag tänker därför bara byta till blogger! där gick det fort att lägga upp bilder och även appen var så smidig och snabb! vilket antagligen kommer resultera i fler inlägg från mig och även fler bilder då det för mig är smidigare att lägga upp direkt i från telefonen! :)

Jag är dock lite ledsen över att jag nu inte kommer få ha alla bebis grejer under samma blogg då det är det jag blogga om just nu.. men men denna blogg kommer alltid finnas kvar att kunna gå tillbaka till och titta på och läsa så det får duga! jag vill fortsätta blogga och för att det ska bli smidigare för mig och roligare för er som läser då jag nästan kan lova er att det kommer bli mer inlägg så har jag valt att byta blogg!

Ni hittar mig nu på: http://www.louisepetterssoneld.blogspot.se

lugnet efter stormen

Alina och jag har halv sovit båda två sedan 7idag ungefär men kl 8 gick vi upp! jag käkade frukost medans alina låg på golvet, naken som resulterade i en paus för mig i frukosten då hon läckte en aning.. blev att duscha henne, torka golvet och på med en blöja! sen tillbaka till min nu lite kalla frukost medans Alina susade runt här inne i köket i gåstolet hon har fått låna av fina Noel! och efter de så hamnad ehon på golvet igen med lite leksaker och jag han sätta igång en tvättmaskin och förbereda nästa med att ha på tabort på typ hälften av kläderna, ja jag har ett litet kladd monster här hemma! ♥

Och nu är de lugnet efter stormen, en över trött Alina har nu äntligen somnat så jag slappar runt lite här framför datorn och eftersom jag inte han med så mkt frukost förra gången och eftersom jag nu för tiden är konstant hungrig tänkte jag hugga in på lite mera frukost! men först, bild tajm!!

Super skoj när pappa sitter och busar för fullt med lilla fröken! :)


Cirkusen har varit i stan! Vi var där och spanade in de 3 elefanterna :)


Mys på golvet hemma hos morfar! :)


Är och shoppar med mamma och moster!





Kollar Dalecarlia cup :)


Sömntutan!


Vi har hälsat på hos Emilia, Staffan och Noel och Alina passar på att mysa lite med Emilia :) ♥


Min lilla busefis!! ♥

Toppen dag!

Igår hade vi en riktigt bra dag! vi tog det lite lugnt här hemma sen tog vi bussen mot kupolen, Fernando böt nå spel, vi träffade Pappa, Marie och Lucas och jag köpte lite nya sommarkläder :) Och Alina gnällde inte alls, och när jag provade kläder somnade hon så sött :) Sedan gick vi till bullermyren där vi skulle köpa en dvd av en tjej och sen tog vi bussen tillbaka till kvarnsveden och in på ica och köpte oss en varsin sallad vi mumsade på när vi kom hem :) Sedan tog Alina och jag en kvällspromenad i det härliga vädret och Fernando var hemma och provade nya spelet :) och vi avslutade sedan kvällen med att titta på en film, the shawshank redemption, en riktigt bra film måste jag säga! har ni inte sett den kan jag verkligen rekomendera er att se den! :)

Myser i vagnen påväg till bussen :)


Haha inne på ica ;)


Min shopping! Super nöjd!


Allt var dessutom på rea!
Randiga shorts 129:- 75:-
blad möstrad typ tunika 149:- 75:-
vit möstrad t-shirt 149:- 75:-
blåa shorts 149:- 75:-

= 576:- 300:-   katjing!!

Myste runt här hemma hela kvällen igår i mina nya shorts! :)


Har alltså haft en riktigt toppen dag men min lilla familj! härligt väder, god mat, en i pricip helt gnällfri Alina, hon har verkligen varit på toppen humör hela dagen! :) ♥

gick bra!

Alina sov i sin säng hela natten utan problem! :) Hon var dock lite tidig med att vakna tycker jag ;) Hon har skämt brot mig i några dagar nu med att vakna 9 men nu är hon tillbaka i det gamla verkar det som att vakna ca 7-8 någon gång, idag blev det  kl 7 :)

Nu verkar hon vara trött igen så ska se om hon vill ha lite mat och sen kasnke hon vill sova igen :)

Måste dock säga att det kändes väldigt tomt utan henne i sängen!! Hon har iprincip sovit på min arm alla nätter nu i 5månader! min älskade Alina ♥

sova i sin egen säng

Tidigare idag när Alina och jag busade lite i sängen så kände jag att jag behövde gå och kissa, sagt och gjort dock så hörde jag henne skrika precis då jag var klar och det var ett sådant skrik hon gör endast om hon är ledsen eller har ont så jag sprang in till sovrummet där hon låg i sängen. hon hade plockat bort de två kuddarna som låg emot huvudgaveln och stuckit in huvudet i det och börjat glida bakåt! Snacka om att jag fick panik!! hon får ju inte plats att trilla ner men ahh min lilla fina var lite rädd över hur hon satt fast och inte tog sig upp (hon låg på rygg) nej usch!! Jag gick raka vägen in i hennes rum och kånkade in hennes säng till mitt sovrum! så nu vågar jag inte ha henne i min säng längre! dock tror jag inte hon skulle göra något sånt här om jag ligger bredvid för det blir ju lite svårt för henne att flytta kuddarna om jag ligger på dem ;) men äh, hon kommer säkert snart att börja krypa ändå och då är risken stor att hon kommer trilla ur sängen så lika bra att hon vänjer sig vid sin egen :)

Hon har ju sovit i sin egen förut då hon sovit middag men hon har aldrig sovit i sin på natten! Så nu får vi se hur detta går, hon ligger nu och sover så fint så fint i den så det borde inte vara några problem då hon ändå nu sover hela nätterna :) kommer med en uppdatering om hur det gått i morgon ;)

Såhär ser alltså huvudgaveln ut..

fika is a religion.

disken är gjord, golven är rena, det är snyggt och undanplockat, tvätten hängd, nästa tvätthög ligger i maskinen, Alina sover, Fernando spelar tv spel, jag sitter här och väntar på Sofie som jag ska bjuda på lite fika! :)



det är såhär man ska ha det då man kör bil

Ja precis såhär! Massage mm..


Måste bara visa denna bild på vår fina tjej! Hon blir allt mer rörlig av sig så jag tvivlar inte det minsta på att hon inom kort kommer att börja ta sig frammåt! innan detta kortet togs så låg hon på denna filt under sitt baby gym. nu har hon flyttat sig själv och dragit på sig filten och jag baby gymmet står faktiskt kvar på samma ställe som det gjorde från början! (det står strax till vänster om henne) Tokfia ;) ♥

glad Louise

Nu är det så att för lite drygt två veckor sedan köpte jag en grej som skulle göra underverk i min vardag, och vad kan detta vara nu då undrar ni säkert? Jo en tvättmaskin så klart! Det är så skönt att slippa tvättstugan för mins en av alla gånger man ska dit när man har bokad tid så brukar Alina sova och det är så trist att behöva väcka henne bara för att springa dit fram och tillbaka..
I måndags i alla fall så blev den levererad hem hit och Pappa kom hit så han och Fernando bar in den och sedan kopplade han in den till mig :) så att höra tvättmaskinen låta här hemma, inne i mitt hem är underbart och lycka! tänk att man nu när man blivit äldre blir glad av ljudet från en tvättmaskin, ja för mig är det lycka eftersom jag vet att det är min! :)

hihi min fin fina tvättmaskin :)



På tulavippan för några veckor sedan så köpte jag en dala häst att hänga på väggen och som man kan skriva med en krita på :) har glömt den hos mamma men nu är den uppsatt så fint här hemma i hallen :)


måste bara visa en bild på min blomma också jag fick av mina fina Lillpigor som har sett i princip lika dan ut hela tiden men nu då jag varit borta i två veckor så har den vuxit en hel del! Hmm undra vad de som bodde här vattnade den med..?
den har dragit iväg på höjden och de hjärtformade gröna slingrande sakerna har förut legat i krukan och på två veckor vuxit ur krukan och börjat inspektera fönsterbrädan! (lite har hängt ner förut till typ krukans halv höjd)

två veckor

I två veckor så bodde vi hos mamma och han med en natt hos min pappa också :) det har varit midsommar och peace and love och med andra ord en hel del folk hemma hos min mamma medans vi bott där men det har gått bra de också! :) tänkte lägga upp lite bilder från den senaste veckan :)



Ja som ni ser på bilderna har vi haft en bra sista vecka innan vi fick flytta tillbaka hem i söndags :)

Någon som ligger och steker i sängen, skönt att vara hemma! :)

RSS 2.0