Hemma!! :)

Hej allihopa! Min uppdatering har inte varit den bästa och det finns mycket jag har velat berätta för er alla under mina sesaste inlägg men kom med min underbara pojkvän på att det vore roligt att hålla det hemligt. Jag gjorde valet att lämna usa och åka hem igen, saknaden efter min älskade Fernando blev för stor och jag vill inte leva en sekund till utan honom!!

Jag har nu varit hemma i 1v och några dagar och trivs galet bra! ångrar inte en endaste sekund att jag åkte hem! :) Mötet med älsklingen min på tågstationen efter en dags försening var obeskrivligt underbart! Att äntligen få krama om honom, känna hans närhet, hans lukt och hans läppar mot mina var mer än underbart! ♥

Jag åkte sedan hem till mamma och hon låg och solade vid poolen i de lite drygt 20C som var den dagen så kom jag springandes och skrek "hej mamma!" haha jag har aldrig sett henne så chockad i hela mitt liv!! Hon satte sig upp, såg ut som en fågelholk i munnen och efter några sekunders tystnad kom världens skrik! sen började hon gråta och kramande om mig. hihi var riktigt kul med en suprise! :) Jag böt sedan lite kläder och jag och Fernando åkte mot Falun för han skulle spela fotbollsmatch, de vann, jippi! :) Var riktigt riktigt kul att få se honom spela igen, har sanat det! :) Vi åkte sedan hem till pappa för att överaska honom. Jag ställde mig bakom dörren och Fernando knackade på. Pappa öppnade och Fernando sa att han hade en present åt honom. Pappa lät lite fundersam och funderade vad det kunde vara. Fernando sa åt pappa att kika bakom dörren och vipps där stod jag! Haha pappa blev också chockad kan jag lova! Och pappa började även han gråta och kramade sedan om mig. Måste säga att detta med att hålla det hela hemligt var ritkigt kul då jag fick överraska alla och jag har fått många konstiga miner typ "Hej, öh hej!" haha ^^

Familjen tog allt riktigt bra, de sa att om jag tycker det är rätt val så är det så och att det förstår och ja de var verkligen toppen! :) Jag berättade för dem en söndag och fredagen därpå hade de hittat en ny au-pair och på lördagen två veckor senare kom hon och på söndagen åkte jag hem :) Värdfamiljen jag hade var verkligen den bästa! Jag hade inte kunnat fått en bättre värd familj! Självklart kommer jag att sakna dem men jag ångrar inte en endaste sekund att jag åkte hem! :)

Det finns hur mycket som helst som jag skulle kunna berätta för er, alla skillnader jag upptäckte mellan sverige och usa, hur jag tyckte det var att vara au-pair som jag så länge drömt om osv. och ja nån dag kommer jag nog skriva om det men inte nu, nu tänker jag lägga bloggen i vilo läge ett tag :)

Jag har aldrig varit såhär lycklig som jag är nu! Jag är med personen jag älskar mest av allt på denna jord och han gör mig lyckligare än lyckligast! ♥ Idag firar vi även 6månader tillsammans och i helgen blir det mys i stugan :) Jag njuter verkligen av livet! Fernando gör mig så galet lycklig, jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag är så lycklig över att få vara med honom! :)

Jag älskar dig min Fernando! ♥

RSS 2.0